sterrenbeelden verleidsters

Oe-la-la! Deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste verleidsters

Hoewel we allemaal weleens fliterig en verleidelijk kunnen zijn, zijn sommigen van ons op natuurlijke wijze beter in het aantrekken van partners dan anderen.

Leestijd: 2 minuten

Sterrenbeelden die echte verleidsters zijn

Een verleidster houdt niet enkel het verleiden van een romantische partner in en hem of haar laten doen wat ze wil. Het gaat erom dat ze voor zichzelf leeft en haar eigen leven verbetert. Ze heeft zelfliefde en is zelfverzekerd, nieuwsgierig en onbevreesd. En ja, volgens astrologen kunnen jouw verleidelijke vaardigheden in de sterren geschreven staan. Zoals onder andere astroloog Lauren Ash aan het platform Bestoflife vertelt.

1. Weegschaal

Van alle sterrenbeelden zijn Weegschalen de meest natuurlijke verleidsters. Mensen met dit sterrenbeeld zijn charmant en fliterig, wat met de invloed van de planeet Venus te maken heeft. Een Weegschaal wordt vaak in de liefde bewonderd. Ze zoekt een partner met wie ze goed kan praten en heeft een goed luisterend oor, waardoor ze weet hoe ze andere mensen zover moeten krijgen dat ze zich openstellen. En dan nog niet te beginnen over hun goede humor…

2. Tweelingen

Tweelingen weten goed hoe ze complimenten moeten verpakken in een speelse, humoristische uitdrukking om de ander te verleiden. Ze staan bekend om hun gezelligheid en plezier en het plezier in het ontmoeten van nieuwe mensen. Een snelle glimlach kan de ander al aantrekken. Geregeerd door Mercurius, de planeet van de communicatie, heb je een sterke mentale verbinding nodig om dit teken geïnteresseerd te houden.

3. Ram

Mensen met het sterrenbeeld Ram weten iedereen in te pakken! Ze zijn actiegericht en gaan graag op jacht naar veroveringen. Dat daar nog een andere partner mee gemoeid gaat, doet er dan niet zoveel toe. Rammen zijn echte showers en kiezen voor big gestures met overdadige afspraakjes waarbij ze precies de juiste woorden weten te vinden. Maar kijk maar uit dat je niet direct verliefd wordt…

Lees ook
Deze 2 sterrenbeelden zullen waarschijnlijk de grootste veranderingen ondergaan in 2022 >

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2022