sterrenbeelden veranderingen

Deze 2 sterrenbeelden zullen waarschijnlijk de grootste veranderingen ondergaan in 2022

Het klinkt misschien wat abstract, maar eigenlijk is het logisch waarom twee specifieke sterrenbeelden veel mooie dingen te wachten staan, of het nu je zon-, maanteken of ascendant is. Er zijn zelfs vier datums waar zij zich klaar voor moeten maken.

Leestijd: 2 minuten

Eclips in 2021

Eclipsen lijnen altijd uit met volle manen en nieuwe manen, met de aarde die zijn schaduw werpt op de volle maan in een maansverduistering, en de nieuwe maan schaduw van de aarde in een zonsverduistering. De energie die verandert valt niet te ontkennen: midden op de dag wordt het donker, de natuur valt stil, het wordt stiller op straat en honden stoppen met blaffen. Ze brengen onvoorspelbare energie maar ook voorbestemde gebeurtenissen. De laatste eclips seizoen van 2021 luidde een nieuwe cyclus van eclipsen langs de Stier-Schorpioen as. Deze twee sterrenbeelden zullen zich klaar moeten maken voor grote veranderingen in de komende twee jaar.

Datums om op te letten

De eclipsen zorgen ervoor dat je een beetje wordt geduwd om je controle over te geven aan de kosmos. In het bijzonder zullen voor Stier (liefde, schoonheid en geld) Schorpioen (seks, passie en de psyche) er datums zijn waarbij er veranderingen zullen plaatsvinden: 30 april en 15 mei (de eerste set van zonne-en maansverduisteringen, respectievelijk), en 25 oktober en 8 november (de tweede set).

Lees ook
Ben je heel georganiseerd? Dan is dit waarschijnlijk je sterrenbeeld >

Tekens of ascendanten

Het is goed om te weten dat dit niet alleen opgaat voor mensen die het sterrenbeeld te breed opvatten. Er bestaan namelijk ook nog dingen als ascendanten en maantekens. De plaatsing van alle hemellichamen op het moment dat je werd geboren, die zijn georganiseerd in een geboortehoroscoop, zijn de moeite waard om te checken. Om de jouwe te vinden stop je de datum, tijd en plaats van je geboorte in in een horoscoop generator, zoals deze.

Deze veranderingen merken de sterrenbeelden

Het hebben van stier- of schorpioenplaatsingen in je horoscoop kan betekenen dat dit voor jou opgaat. Als bijvoorbeeld Stier of Schorpioen je zonneteken is, kun je verwachten een verandering te voelen met betrekking tot je identiteit, gezien het feit dat de zon ons gevoel van persoonlijkheid en doelen in de astrologie vertegenwoordigt. Als je merkt dat je maanteken in Stier of Schorpioen staat, zal het meer betrekking hebben op je emoties en gevoelens, omdat de maan over deze gebieden regeert. Als je ascendant (ofwel ‘rijzende teken’) in een van beide tekens staat, zal het beïnvloeden hoe jij jezelf zal presenteren in de wereld. Spannend!

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2023