sterrenbeeld georganiseerd

Ben je heel georganiseerd? Dan is dit waarschijnlijk je sterrenbeeld

Hun huis is een Marie Kondo-voorbeeld, afspraken worden netjes in een ordelijke agenda verwerkt en alle huiselijke administratie is netjes gesorteerd in mappen. Dat zijn kenmerkend voor mensen met deze drie sterrenbeelden.

Leestijd: < 1 minuut

Maagd: de helper

(23 augustus – 22 september)

Maagd is geleid door Mercurius, het kosmische symbool van leren, denken en ideeën uitwisselen. Het sterrenbeeld is niet alleen in hart en nieren toegewijd aan het helpen van anderen, maar ook heel netjes. En als het op organisatie aankomt, weet de detail-georiënteerde Maagd dat de eikenhouten vloeren altijd schoner kunnen en het papierwerk nog beter gesorteerd. Je kunt het overdreven noemen, maar de Maagd is nu eenmaal een beetje een control freak. Hun drukke innerlijke dialoog wordt gesust door geplande outfits en perfecte to-do lijstjes.

Steenbok: de presteerder

(22 december – 19 januari)

Ook dit aardeteken staat in de lijst van organisatiepro’s. Efficiëntie is belangrijk voor de Steenbok. Doelen die gesteld worden moeten ook behaald worden, en als het even kan met een strakke planning. Geregeerd door Saturnus, de strenge planetaire disciplinair, schittert de Steenbok bij het opbouwen van systemen, tijdslijnen en schaamteloos hoge normen. Spontaan een koffie drinken met een Steenbok kan minder snel, het is beter als dat ingepland wordt. Het voordeel is dat hun leven op rolletjes loopt.

Vissen: de empaat

(19 februari – 20 maart)

Als de creatievelingen van de dierenriem is het misschien een verrassing dat Vissen in het rijtje staat. Ze ogen misschien wat dromerig, maar zijn eigenlijk best georganiseerd. Deze watertekens zijn empathisch en gevoelig voor verschuivingen, dus ook als hun omgeving rommelig is (lees: een toren afwas in de pompbak), voelt de intuïtieve Vissen zich emotioneel rommelig. Zie ze als stromend water dat zich aanpast aan de smalle stroom of de uitgestrekte oceaan die het bewoont. Vissen hebben structuur nodig om te voorkomen dat ze van alle kanten uitlopen.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock
Bronnen: Purewow


© Fiftyandme 2024