volle maan september 2022

Dit kun je nu nog merken van de volle maan op 10 september 2022 in Vissen

De volle maan van september heeft op 10 september 2022 plaatsgevonden, wat je nog een aantal dagen kan blijven merken. Het is een heel mysterieuze volle maan, mede dankzij het teken Vissen, wat invloed zal kunnen hebben op onze liefdesrelaties, het huwelijk en tweelingzielen. Maar er is meer!

Leestijd: < 1 minuut

De volle maan van september 2022

Op 10 september 2022, om 9:58 uur om exact te zijn, was het weer volle maan. Dit keer staat de maan in Vissen en in de periode van het teken Maagd. Deze twee tekens als zon en maan tegenover elkaar… Dat zorgt voor intense emoties. Je kunt je moe, geprikkeld of emotioneel voelen, maar je kunt ook een sterk intuïtief gevoel krijgen en heel intense dromen beleven. Dat kan je inzichten geven in relaties en je eigen welzijn.

Mercurius retrograde

Daarbij komt ook nog eens dat naast de volle maan op 10 september 2022,  op diezelfde datum tot 2 oktober 2022 ook nog eens de Mercurius retrograde begint. Dat zorgt ervoor dat alles waar planeet Mercurius invloed op heeft, problemen zou kunnen krijgen. Bijvoorbeeld op communiceren, maar ook samenwerken zelfs het verkeer. Houd daarom rekening met afspraken die niet doorgaan en misverstanden rondom de aankomende volle maan. Er kan veel onduidelijkheid zijn of er is zelfs sprake van misleiding. Wat kritischer zijn dan normaalgesproken kan nu zeker geen kwaad.

Relaties herzien

Samengevat is de volle maan op 10 september 2022 een goed moment om relaties te herzien. Is de relatie waar je nu aan denkt gelijkwaardig? Is er wederzijds respect? Zijn er dingen waar jullie aan moeten werken? Verdiep je je hier momenteel niet in, en is de relatie al wankel, dan is de kans groot dat het zomaar onverwachts verbroken zou kunnen worden…

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2023