Glamour op het strand

Leestijd: < 1 minuut

Met de juiste spulletjes in uw koffer verandert u in een oogwenk in een echte waternimf. Voor een lange, hete zomer…

Door Manoëlle Sepulchre

  1. Bluetooh UE Wonderboom De voetjes in het water en het lichaam lekker in de zon? Dan is het tijd voor wat leuke muziek. Voor een perfecte mix zorgt deze verrassend kleine, drijvende en waterdichte speaker Bluetooth UE Wonderboom. Dankzij zijn 10 uur autonomie geniet u de hele dag van uw favoriete muziek. Ja, dit wordt een muzikale zomer! Te koop in 6 verschillende kleuren. € 99, www.ultimateears.com
  2. De must een olie die voedt en glanst, en die de huid en het haar doet stralen… Topfavoriet L’huile Prodigieuse van Nuxe blaast 25 kaarsjes uit met drie kleurrijke en grafische verjaardagedities. Een plantaardig motief en het opschrift ‘25’ versieren het flacon met de olie. Er zijn drie verschillende kleuren: koraal voor passie, turquoise voor vriendschap en wit voor schoonheid. € 29,99. Beschikbaar in de apotheek en de para-apotheken.
  3. Natuurlijke stralende look verzekerd LHet Terracotta Sun Trio is het eerste bronzing en contouring palette van Guerlain. Het combineert drie verschillende tinten voor bronzing, contouring en highlighting. Terracotta Sun Trio zorgt in een oogwenk voor een zonnig effect op uw gelaat. Een warmere look en gesculpteerde contouren met een matte, ultranatuurlijke finish. Aanbevolen prijs: € 58.
  4. Banana Moon. Deze zomer rekenen we op onze strandtas om al onze spulletjes in op te bergen en stijlvol te luieren op het zand! € 74.
  5. Global anti-Age zonneproduct. In onze strandtas stoppen we ook de SUNLEŸA G.E. SPF 30 van Sisley. Dit global anti-age zonneproduct biedt een ideale bescherming tegen UVA en UVB-straling. Ideaal voor bij de eerste blootstelling en voor de lichte en extreem lichtgevoelige huid. Publieksprijs: € 202.


© Fiftyandme 2024