Endermologie op elke leeftijd

Leestijd: 2 minuten

Om komaf te maken met die bubbeltjes die dieten en sporten weerstaan, om uw gezicht te doen stralen of te verwennen met een anti-age behandeling op maat : LPG heeft natuurlijke oplossingen voor iedereen van 20 tot 60 jaar.

life-magazine (1)

Door de afslankcellen te stimuleren (de adipocyten) kan de endermologie® de natuurlijke afvoer van vetten reactiveren. Tegelijkertijd herstellen de behandelingskoppen van LPG de circulatie. Resultaten ? U verliest 2 à 4 cm en hebt minder cellulitis.

Voor twintigers is vooral de verzorging ‘zone’ interessant (20 minuten, 35€) om de rijbroek en buikvet uit te wissen en  de dijen, de kuiten, de taille, de armen te verstevigen. Een performante focus op uw eigen rebellerende zones. Voor speciale gelegenheden is er de verzorging ‘detox’ (25 minuten, 45€) voor een schone en stralende teint dankzij de afvoer van toxines en de toevoer van zuurstof voor de huid.

Voor dertigers, vooral na een zwangerschap, is verzorging ‘waterige cellulite’ (40 minuten, 65€) de geprefereerde bondgenoot om de lymfencirculatie te stimuleren en om waterige cellulite (door het ophouden van vocht) glad te strijken. Ook de eerste rimpels duiken op. De ad hoc verzorging (15 minuten, 25€) stimuleert de fibroblasten en heractiveert de aanmaak van collageen, van elastine en hyaluronzuur voor een natuurlijk anti-age effect.

Voor veertigers is de verzorging ‘shorty’ (40 minutes, 65€) aangewezen : die tackelt de rijbroek, verfijnt de taille en de dijen en strijkt bubbeltjes glad. De verzorging ‘verstevigen van de huid’ (35 minuten, 65€) maakt de huid soepel en elastisch voor een natuurlijke lifting. Een specifieke oogverzorging (25 minuten, 45€) helpt om kringen, wallen, rimpels af te vlakken en de blik te openen.

Vijftigers moeten afrekenen met het verlies aan volume : het aangezicht valt in en de lippen worden fijner. De verzorging ‘voller maken’ (35 minuten, 65€) harmoniseert, geeft stevigheid, en valt rimpeltjes aan van binnenuit.

Voor zestigers die in de menopauze komen, zijn vetten steeds moeilijker af te breken. De buikverzorging (35 minuten, 35€) voert overtollig buikvet af en verstevigt de huid.

 www.endermologie.com© Fiftyandme 2023