Weg met de KILO’S!

Leestijd: 2 minuten

Is uw lichaam ook nog niet klaar voor het zomerseizoen? Wil u nog snel een slanker silhouet? Geen paniek: met deze producten bent u in geen tijd helemaal bikini-proof!

Ciao-kilos

1. Body-slim minceur globale van lierac zorgt voor een fijner, mooier en steviger silhouet. Cellulite en sinaasappelhuid verdwijnen als sneeuw voor de zon. De huid is getransformeerd: ze is gladder en oogt meer verzorgd en gehydrateerd. Tube 200 ml, € 42,50.

2. Soin minceur sublimateur de peau van lpg® is een innoverende verzorging met afslankende en huidperfectionerende bestanddelen die de afvoermechanismen van het lichaam stimuleren en de circulatie weer op gang brengen zodat het metabolisme zijn natuurlijk evenwicht kan hervinden. Spanningen zijn verdwenen, de vormen zijn meer gedefinieerd en cellullite verdwijnt: de huid wordt strakker. Tube 150 ml, € 65.

3. Afslankende spray use&go van somatoline cosmetic® wordt snel opgenomen en stimuleert het lipolytische mechanisme, activeert de microcirculatie en helpt het huidweefsel zich te verstevigen. € 39.

4. Ventouse celluli vac® van puressentiel biedt vrouwen de professionele en revolutionaire resultaten van een diepgaande knedende massage dankzij de combinatie van 18 droge oliën. Ventouse Celluli VAC® € 23,30.

5. Aroma blend van decléor paris is een uniek systeem met 4 concentraties voor het lichaam en 3 actieve oliën met een aromachologisch akkoord die op maat samen komen en die, in het Schoonheidsinstituut (kuur van 10 sessies, € 60 voor 30 min), de emoties weer in evenwicht brengen en het silhouet hermodelleren. Thuis kan u het effect versterken met het Aromessence Svelt-gamma. Sérum-huile Affinant Corps flacon 100 ml, € 64 en Huile en Crème Raffermissante Corps, pot 200 ml, € 64.© Fiftyandme 2024