Deze beroemdheden stopten met verven en omarmen hun natuurlijk grijs haar

Grijs haar, ooit een teken van veroudering, wordt nu omarmd door velen, waaronder deze beroemdheden. En dat is weliswaar een lust voor ‘t oog als je het ons vraagt.

Leestijd: 2 minuten

Meryl Streep

Blondine Maryl Streep stopte tijdens de lockdown met het blonderen van haar haren. De Devil Wears Prada-actrice bekende in het verleden dat ze het moeilijk had met ouder worden toen ze in de 30 en 40 was, omdat ze de carrières van veel actrices op hun 40ste zag eindigen. Gelukkig heeft ze ondertussen bewezen dat dat niet het geval is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Meryl Streep (@merylstreep)

Andie MacDowell

Andie MacDowell gaat tegenwoordig met de zout-en-peper look door het leven. Toen ze stopte met verven tijdens de quarantaine hielden haar managers hun hart vast, maar de actrice ging ervoor en was overtuigd van de sterke boodschap – en ze heeft allesbehalve ongelijk gehad.

Helen Mirren

Nadat Helen Mirren had gezien hoe ze eruitzag met grijs haar, dankzij een poeder, om koningin Charlotte te spelen in The Madness of King George, besloot ze om er in het dagelijks leven ooo voor te gaan. En wat vindt ze het naar verluidt makkelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Helen Mirren (@helenmirren)

Jane Fonda

Jane Fonda debuteerde haar korte zilveren haar voor het eerst bij de Oscars in 2020. Fonda’s stylist zei: “Haar doel kleur was een zilveren ijzig blond om iedereen te verrassen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jane Fonda (@janefonda)

Stacy London

Zilveren highlights op bruin haar? Stacy London, die net als Raitt al vroeg wit haar heeft gekregen, laat zien dat het geweldig staat. Later koos ze voor face framing highlights, maar deze coupe blijft ook zeker een van onze unieke favorieten.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024