feestelijke kapsels kort haar

Pinspiratie: 3 snelle feestelijke kapsels voor kort haar

December is aangebroken, wat betekent dat de agenda al volstroomt met gezellige afspraken. Van het kerstfeestje op het werk tot een diner met de familie, je wilt er de hele maand vast verzorgd uitzien. Omdat korte kapsels in zijn, hebben we de meest feestelijke kapsels voor kort haar gevonden om het feestseizoen door te komen.

Leestijd: < 1 minuut

1. Met sjaaltjes

Je kunt een sjaaltje in je haar op zoveel manieren stylen! Maak er een paardenstaart van, weef hem in je vlecht of wikkel hem om je hoofd met een knoop bovenop. Het kan met werkelijk elk soort haar, of dat nu krullend of steil is. Zoals hieronder kun je zelfs de illusie creëren van een lange paardenstaart, mocht je dat willen. En bovendien geeft het je die oude glamoureuze Hollywood vibe. Een haarstijl die volgens ons absoluut thuishoort in het rijtje feestelijke kapsels voor kort haar.

2. Halve updo

We kennen een opgestoken kapsel met lang haar, maar wie zegt dat deze Kerstmis haarstijl niet met kort haar kan? Het houdt je haren uit je gezicht en ziet er geweldig uit. Schuif er een paar bobbypins bij, en je bent in no time klaar.

3. Alles naar achteren

En wat als je nu eens met haarlak en wat gel je haren naar achteren kamt? Het klinkt misschien wat gek, maar de ‘wet look’ is een heel modern kapsel en het zal je verbazen hoe futuristisch het eruit ziet. En… Zo komen je ogen en die feestelijke oorbellen ook nog eens extra naar voren!

Meer feestelijke kapsels voor kort haar? Eerder zetten we de hippe haartrends voor het najaar op een rij.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2023