Bedwelmende feestparfums

Leestijd: 5 minuten

 Chic en klassiek voor de moderne man 

Colonia Essenza Edizione speciale van Acque Di Parma

colonia-lifemagazine

Dezelfde elegante en bijzondere samenstelling van Colonia met het eenvoudige en gesofisticeerde imago – een ode aan wit en zwart – zit opnieuw in de klassieke art déco flacon en vormt een nieuw, daverend evenwicht tussen de roots van Acqua di Parma en moderne tijden. De gesublimeerde kostbare ingrediënten zorgen voor een suggestieve herziening van Colonia Essenza. Colonia Essenza Edizione Special – in een nieuwe, geslepen flacon – wordt gedragen zoals een Italiaanse op maat gemaakte smoking.

Colonia Essenza Edizione Speciale, Acqua di Parma, 180 ml, € 167

 Habit Rouge Dress Code van Guerlain 

habit-rouge---life-magazine

Een geüpdatete versie van de onsterfelijke Habit Rouge, waarvan de samenstelling herkenbaar blijft, maar verrassend is door de noten van gember en suikergoed – in lijn met de tijdsgeest. Snelheid, zachtheid, frisheid en rondheid: Dress Code maakt op zijn eigen manier deel uit van deze traditie van contrasten binnen sensaties, verantwoordelijk voor de elegantie en het succes van Habit Rouge.

Habit Rouge Dress Code, Guerlain, 100 ml, € 96

Sauvage van Dior 

sauvage-lifemagazine

Voor Sauvage wordt Johnny Depp, boegbeeld van het nieuwe Diorparfum, één met de natuur. Vandaar de geur met sexy noten van amber en wierook die zich vermengen met een goede dosis bergamot en peper – het frisse en losbandige facet van deze doordringende samenstelling.

Sauvage, Dior, 100 ml, € 95

 

The One For Men Eau De Parfum van Dolce & Gabbana : Een kruidig-oriëntaalse creatie !

the-one---lifemagazine

Nog intenser en fascinerender… voor de man die mannelijkheid en elegantie verpersoonlijkt. De nieuwe Eau de Parfum van The One For Men onthult een verslavend geurpalet van gember, ceder en zoete, onweerstaanbare oranjebloesem.

The One For Men Eau de Parfum, Dolce & Gabbana, 100 ml, € 99

Simpelweg onweerstaanbare, magnetische intensiteit

azzaro-life-magazine

Azzaro pour Homme – cultparfum uit 1978 – is het ultieme symbool van verleiding, sensualiteit en Italiaanse elegantie. Azzaro pour Homme Intense werd gelanceerd in 1992 maar komt dit jaar uit in een nieuwe, meer luxueuze en doordringende editie. Voor de man die geniet van de nobelheid van mooie grondstoffen. De geur is opgebouwd rond een uniek akkoord van kaneel uit Laos, vetiver uit Haïti en tonkaboon uit Venezuela, stuk voor stuk fair trade.

Azzaro pour Homme Intense EDP, Azzaro, 100ml, € 89© Fiftyandme 2022