maison sisley brussel

Nieuw beauty adres: Sisley Paris heeft een luxe instituut in Brussel geopend

Na al verschillende schoonheidsinstituten wereldwijd, is Maison Sisley nu ook in Brussel geland. Op een steenworp afstand van het Stéphanieplein biedt Maison Sisley Brussels een tijdloze ervaring gebaseerd op hun baanbrekende technieken.

Leestijd: 2 minuten

Maison Sisley in Brussel

Haarverzorging, make-up, parfum en haarproducten Hair Rituel by Sisley… Alles komt aan bod in het Maison Sisley van Sisley Paris in Brussel. Een moment om jezelf in de watten te leggen en onder te laten dompelen in de wereld van het prestigieuze beautymerk. Elke gast krijgt een behandeling op maat met de innovatieve en natuurlijke formules, het resultaat van jaren onderzoek in de Sisley laboratoria. Elke behandeling, of die nu voor het gezicht is of het lichaam, wordt perfect afgestemd op het je huidtype en leeftijd.

Het nieuwe instituut bevindt zich in een ruimte van 220 m2 en is een oase van rust en schoonheid. De ruimte weerspiegelt de geest van het Franse merk, en is speciaal ontworpen om mensen te laten ontsnappen aan de hectiek van alledag.

maison sisley brussel

Welke soorten behandelingen je er zoal kan doen? Hydraterende, revitaliserende, reinigende of afslankende, maar ook meer geavanceerde zoals de anti-age behandelingen Sisleÿa La Cure of de Supremÿa. Het doffer wordende haar kan ook onder handen genomen worden met hun eigen haarlijn, Hair Rituel by Sisley, in combinatie met een massage die de doorbloeding zal stimuleren.

maison sisley brussel

Een van de beste dingen volgens ons, is de tijd die ze voor je nemen. Er gebeurt niks overhaast. In het intieme kader word je, voorafgaand aan de behandelingen, ontvangen voor een persoonlijke diagnose met een consulent. Tegelijkertijd kan je ontspannen en genieten van een moment van rust mrt een kopje thee, voor je de persoonlijke cabine instapt voor een zintuigelijke beleving. Een adres waar je ons zeker nog weleens kunt tegenkomen.

maison sisley brussel

Maison Sisley Brussel
Jean Strasstraat 18
1060 Brussel

Open van maandag tot en met zaterdag van 10.00u tot 18.30u
sisley-paris.com/maison-sisley-bruxelles

Lees ook
Led-therapie getest: hoe voelt het aan en welke effecten heeft het? >

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024