Gember orange delight
Nodig voor 1 mocktail:
- 30 ml GIMBER
- 50 ml vers mandarijnsap
- 15 ml amandelsiroop
- 15 ml citroensap
- Eiwit
- Geroosterde amandelschilfers
- Zeste van mandarijn
Zo maak je het:
Schenk alle ingrediënten in een cocktailshaker zonder ijs en shake hard. Shake nogmaals met veel ijs gedurende 10 seconden en zeef in en coupette glas zonder ijs. Garneer met geroosterde amandelschilfers en zeste van mandarijn.
Gember colada
Nodig voor 1 mocktail:
- 30 ml GIMBER
- 100 ml kokoswater
- 50 ml ananassap
- 10 ml vers limoensap
- IJs
Zo maak je het:
Schenk alle ingrediënten (gekoeld) in een outdoor thermosfles en schud. Schenk in een longdrink over ijs en garneer met ananaspartje en kokosschilfers.
Gember after dinner relaxer
Nodig voor 1 mocktail:
- 30 ml GIMBER
- 100 ml jasmijnthee (koud)
- 20 ml veenbessensap
- 10 ml rietsuikersiroop
- Venkelzaadjes
- Verse venkel
Zo maak je het:
Giet de jasmijnthee (koud) in een tumbler glas met veel ijs. Voeg de GIMBER, het veenbessensap en rietsuiker toe. Roer even voorzichtig om en garneer met 1⁄4 venkelzaadjes over de cocktail.
De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Beeld © Shutterstock