zelfgemaakte ijs

Zelf ijs maken? Fluitje van een cent!

Hét apparaat dat je deze zomer absoluut in huis moet hebben? De nieuwe Ice Cream & Gelato Professional ijsmachine van Cuisinart! Smeken de kleinkinderen ineens om een ijsje? Trakteer ze in amper veertig minuten.

Leestijd: < 1 minuut

In de zomer komen we weer vaker gezellig samen met vrienden en familie. Een prima gelegenheid om te genieten van zelfgemaakte ijsdesserts. Je scoort gegarandeerd bij jong en oud! Roomijs, sorbet, frozen yoghurt of Italiaanse gelato, wat is jouw favoriet? Met deze nieuwe parel van Cuisinart maak je het allemaal, en nog snel ook!

Het voordeel van thuis ijs maken is dat je zelf de ingrediënten kiest. Je gebruikt dus gewoon wat je lekker vindt of waar je op dat moment trek in hebt. Bovendien is dat handig bij allergieën of voedselintoleranties (alternatief voor koemelk, gluten …).

De ijsemmer van deze machine hoef je niet eerst in de vriezer te zetten, want die wordt instant gekoeld. Zo kun je verschillende smaken na elkaar bereiden en is iedereen tevreden. De ijsmachine wordt geleverd met twee mengschoepen die speciaal ontworpen zijn om het dessert van jouw keuze de perfecte textuur te geven. De roomijsschoep zorgt voor een lichtere textuur, terwijl de gelatoschoep vaster ijs geeft met een rijkere textuur. Je kunt meteen na het mengen beginnen smullen als je van minder stevig ijs houdt. Wil je graag vaster ijs, zet dan de kom eerst nog even in de vriezer.

Snel, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal dus voor een heerlijke traktatie om samen van te smullen of lekker in je eentje van te genieten!

www.cuisinartbelgium.be


© Fiftyandme 2024