Inside Dalí Gent

Een impressie van de must see 360° immersive expo over het leven van Salvador Dalí in Gent

Heb je al gehoord van de 360° expo Inside Dalí? Dat is een ervaring in de Lichtkerk in Gent voor al je zintuigen waarbij je een multimediale reis maakt en het leven van Salvador Dalí – een van de grootste schilders van de 20e eeuw en boegbeeld van het surrealisme – tot in de details ontdekt.

Leestijd: < 1 minuut

Inside Dalí in Gent

De tentoonstelling Inside Dalí is een combinatie van technologische spitstechnologie, beeldmateriaal, echte objecten, illusies en andere verwijzingen naar het universum van de kunstenaar. In Sint-Niklaaskerk (Korenmarkt) in Gent vloeien zo cultuur en technologie samen. 360° projecties tot in de nok van de kerk dompelen je onder in een droomwereld van feeëriek licht, muziek en spectaculaire projectiemappings…

Na een aantal indrukwekkende immersive expo’s in België zoals Van Gogh in de Antwerpse Waagnatie en Monet in Brussel komt nu dus Salvador Dalí in Gent. Een schilder die zich naar onze mening uitstekend leent voor zoiets, aangezien de surrealistische werken op deze manier prachtig tot leven komen.

We geven je een impressie van wat er vooral te wachten staat…

Praktische informatie

Inside Dalí is op 17 december 2021 gestart en loopt nog door tot en met 15 mei 2022.
Tickets bestel je via daliexpo.be en kosten 14,50 € voor volwassenen boven de 18 jaar, boven de 65 jaar betaal je 13 €. Jonger dan 26 jaar? Dan betaal je maar 10 €. Gentenaren genieten van een korting van 2 € per ticket.

Openingsuren

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen: elke dag open
vanaf 10 uur – laatste tijdsslot 17u30

Buiten de schoolvakanties: gesloten op dinsdag
Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag
Open vanaf 10 uur – laatste tijdsslot 16u30
Zaterdag en zondag
Open vanaf 10 uur – laatste tijdsslot 17u30

Sint-Niklaaskerk (Lichtkerk)
Korenmarkt
9000 Gent

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2022