The FRIENDS experience Brussel

The Friends Experience brengt de geliefde serie naar Brussel

Dit voorjaar zal The FRIENDS Experience – een unieke tentoonstelling ter ere van de hitserie – Brussels Expo overnemen, na eerdere stops in steden als Boston, Washington D.C. en de succesvolle show in Parijs.

Leestijd: < 1 minuut

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de oneliners en popcultuurreferenties van de show is The FRIENDS Experience in Brussel een verplichte uitstap. Vanaf 31 maart nodigt de ervaring fans uit om in de wereld van FRIENDS te stappen en enkele van de meest memorabele momenten van de show te herbeleven. Van Monica’s iconische keuken tot de beroemde oranje bank in Central Perk, bezoekers kunnen de verschillende kamers en settings verkennen – elk met een knipoog naar de tien seizoenen van de serie.

The FRIENDS Experience is volledig interactief en biedt fans de kans om deel te nemen aan hun favoriete scènes en iconische momenten na te spelen. Maar het gaat niet alleen om een terugblik op het verleden – na de tentoonstelling is er de gelegenheid om een stukje FRIENDS-memorabilia mee naar huis te nemen, dankzij een winkel die een scala aan exclusieve merchandise biedt.

The Friends Experience Brussel

Tickets voor The FRIENDS Experience in Brussel zijn te verkrijgen vanaf 22 februari 2023
De tentoonstelling loopt van 31 maart tot en met 18 juni in Brussels Expo, dagelijks vanaf 10.00u
Prijzen vanaf € 26,50

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Foto’s © The Friends Experience


© Fiftyandme 2024