smart bottles 2022

5 smart bottles om te kopen in 2022

Of je nu probeert je concentratie te verbeteren, hoofdpijn te behandelen, of je darmen rustig te houden, water is een belangrijke bondgenoot bij kwaaltjes. Maar tegelijk is het zo gemakkelijk om een hele dag voorbij te laten gaan op slechts 0,5 liter water. Smart bottles, slimme waterflessen, kunnen je helpen je water inname te controleren, en maken ook nog eens plastic flessen voor eenmalig gebruik overbodig.

Leestijd: 3 minuten

Wat zijn smart bottles?

Wat is essentieel. Daarom is het ook belangrijk om de inname ervan te beheersen. Dat kun je doen door zelf elke dag bij te houden hoeveel glazen je drinkt, maar dat kun je ook doen met een smart bottle. Een smart bottle is wat de naam zegt: een slimme waterfles, die je aanspoort om te drinken. Een soort ‘herinneringsfles’ die je aandacht trekt door te gloeien of door meldingen naar je smartphone te sturen. Sommige kunnen ook het volume van de vloeistof die je drinkt bijhouden via een app die synchroniseert met je smartphone en je eigen doelen instellen waarbij een app je helpt die te behalen. Sommige smart bottles gaan zelfs zo ver dat ze de temperatuur van de vloeistof kunnen meten, zodat je weet of je meer ijs in je water moet doen of je koffie moet verversen.

Er zijn zelfreinigende waterflessen, die UV-technologie gebruikt om virussen, bacteriën en andere verontreinigingen te verwijderen als je er niet van houdt om elke keer de fles schoon te maken, of misschien wil je slechts je H20-verbruik bijhouden, ook dan zijn er genoeg opties voor jou. Sommige kunnen worden gekoppeld en aangepast aan apps, terwijl andere geavanceerde sensoren hebben die kunnen zien of het dag of nacht is en zich aanpassen aan je behoeften.

Maar welke smart bottle koop je?

Dat hangt allemaal af van je doelen en prioriteiten. Smart bottles zijn de toekomst, en als je mee wilt doen, dan zijn dit de beste waterflessen die je in 2022 kunt kopen:

My_SmartBottle

My_SmartBottle

De Belgische My_SmartBottle is een slimme drinkfles geconnecteerd met een gratis smartphone app die je helpt om je vloeistofinname op te volgen, te beheren en te verbeteren. Op basis hiervan wordt een objectief vooropgesteld voor jouw optimale hydratatie. Genius én knap.

79 €

Equa Smart

Koppel de fles aan de Equa app en de fles pulseert wanneer je weer moet drinken. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, heeft deze unieke fles ook een dubbele isolatie om je drankje 24 uur koud te houden of 12 uur warm.

68 €

LARQ

smart bottles 2022

Een revolutionair draagbaar zelfreinigend waterfiltratiesysteem dat een krachtig Nano Zero-filter combineert met een naadloze drinkervaring onder lage druk.

49 €

Noerden

smart bottles 2022

Ontdek onze geïsoleerde 316 roestvrijstalen fles met ingebouwde UV-sterilisatie en temperatuur indicator voor een gezonder en gehydrateerd leven. Door op het slimme deksel te tikken, controleer je gemakkelijk het temperatuur van je drankje en door twee keer op het deksel te tikken, steriliseer je je drinkfles en water. Als je na 2 uur je fles niet hebt aangeraakt, knippert LIZ om je er aan te doen denken om te drinken

77,95 €

HidrateSpark

smart bottles 2022

HidrateSpark Steel is een exclusief bij Apple vacuüm geïsoleerde drinkfles van roestvrij staal waarin dranken tot 24 uur gekoeld blijven. De leds in de slimme sensorpuck herinneren je eraan wanneer het tijd is om iets te drinken en de sensor synchroniseert je waterinname via Bluetooth met de HidrateSpark-app.

84,95 €

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2022