sharon stone benen

Sharon Stone traint haar slanke benen thuis met een tool van maar een paar euro

Je benen summer proof maken zonder ingewikkelde, dure sportroutines buiten huis? Sharon Stone weet blijkbaar wel hoe!

Leestijd: 2 minuten

Het gaat tegenwoordig goed met Sharon Stone (66). De actrice heeft een succesvolle tweede carrière als kunstenares opgezet en besteedt veel aandacht aan haar fysieke conditie. “Ik heb wat gezondheidsproblemen gehad,” zegt ze. “Daardoor ben ik me nog meer bewust geworden van het belang van goed voor jezelf zorgen.” In 2001 kreeg Sharon een bijna fatale beroerte, en ze vertelde Oprah eerder dat het haar zeven jaar kostte om te herstellen. “Ik verloor mijn uitstraling,” zei ze. Gelukkig heeft ze die niet alleen teruggewonnen, maar straalt ze nu meer dan ooit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone)

Wat doet Sharon om tegenwoordig zo fit te zijn? “Het enige wat je hoeft te doen is bewegen,” vertelde ze eerder al aan Vogue. “Mensen denken dat je naar de sportschool moet gaan en dat je de hele tijd 1.500 kilo aan gewicht moet doen, maar dat is niet zo. Je moet je lichaam bewegen en een beetje weerstand toevoegen.”

We weten dat ze aan pilates doet, maar blijkbaar traint Sharon Stone specifiek haar slanke benen vooral thuis met een dijbeentrainer. “Ik doe dat tussen mijn benen terwijl ik tv kijk. Mijn kinderen en al hun tienervrienden vinden het hilarisch, maar ze doen het ook.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone)

Dijbeentrainer

Zo’n TightMaster, ook wel een dijbeentrainer, is een tool ontworpen om de spieren van de dijen, heupen en soms de bilspieren te versterken. Het is een soort veerbelast mechanisme met twee handgrepen of kussens die tegen elkaar moeten worden gedrukt. Je plaatst die tussen de dijen en knijpt de benen samen om weerstand te bieden en de spieren te trainen.

De belangrijkste voordelen van een dijbeentrainer zijn:

  1. Versterking van de dijspieren: Gericht op de adductoren (binnenste dijspieren) en soms de abductoren (buitenkant dijspieren).
  2. Gemakkelijk in gebruik: Het is een eenvoudige tool dat thuis gebruikt kan worden zonder veel ruimte of voorbereiding.
  3. Verbetering van de heup- en bilspieren: Afhankelijk van de oefeningen kan het ook de heup- en bilspieren versterken.
  4. Toegankelijk voor iedereen: Geschikt voor verschillende fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden.

Dit helpt niet alleen om de spieren te tonen en de benen slanker te maken, maar ook om de algehele stabiliteit en mobiliteit te verbeteren, wat essentieel is voor het behoud van een actieve en gezonde levensstijl op latere leeftijd.

En raad eens? Je scoort zo’n ding al voor een paar euro.


Bol.com € 16,90

 


Decathlon.be € 15

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com


© Fiftyandme 2024