Loopwedstrijd met honden toegelaten !

Leestijd: < 1 minuut

Zondag 26 juni vindt de 3e editie van de Running Dog plaats : een parcours van 3 of 7 kilometer in Terhulpen dat honden en hun baasjes in de schijnwerpers zet. Er zijn mooie prijzen te winnen !

Running2_44e843_b2fda197567347a4bdb1ae9d7bf688a1

Joggen is één van de meest trendy sporten en de loopwedstrijden schieten dan ook in elke gemeente als paddenstoelen uit de grond. Zowel amateurs als professionals zetten hun beste beentje voor. Alleen honden ontbraken nog op het appel. Terwijl lopen met uw hond de band en teamspirit met uw huisdier versterkt, en u tegelijk de levensstijl en gezondheid van u én uw hond verbetert.

Voor de baasjes die er altijd al van droomden, stampte het evenementenbureau Vertigo drie jaar geleden Running Dog uit de grond. Twee parcours van 3 en 7 kilometer die meanderen langs de mooiste groene hoekjes van Terhulpen. SantéVet besliste om dit gezellige en sportieve evenement dat honden en dieren samenbrengt te ondersteunen. Om de deelnemers te belonen stelt SantéVet 3 jaarcontracten voor (Light, Confort, Premium) voor een ziekteverzekering voor huisdieren. Deze prijzen kunt u winnen met de tombola waarvan de winnaars bekend gemaakt worden op het einde van de wedstrijd.


 Zondag 26 juni, vertrek om 15u aan Hotel Dolce La Hulpe.
Inschrijvingen (12 €) en info : www.runningdog.be


© Fiftyandme 2024