De toeristische immobiliënsector: waar zekerheid en duurzaamheid hand in hand gaan

Leestijd: 2 minuten

Als u eigenaar wil worden van vastgoed in de toeristische sector, kiest u eerst en vooral zekerheid en duurzaamheid. En als u daarbovenop ook nog eens de zorgen van het beheer kan vermijden en kan bijdragen aan de ontwikkeling van een ecologisch verantwoord project… Dan is de keuze snel gemaakt, niet? Zo goed als. Door in te zetten op de toeristische immobiliënmarkt kan u ook het nuttige aan het aangename koppelen. Dus: aan zee, in de stad, in de bergen of op het platteland?

Keuze zonder keuzestress

We kennen allemaal de groep Pierre & Vacances – Center Parcs (van lang vervlogen en mooie vakantieherinneringen)… Maar weinigen onder ons weten dat de ontwikkelaar van innoverende vrijetijdsbestedingen ook een immobiliënreus is die uitzonderlijke eigendommen verkoopt aan bedrijven en particulieren. Sinds 1967 ontwikkelt de Europese leider in korteafstandstoerisme kant-en-klare projecten die ideaal zijn als u wil genieten van een gegarandeerde huurinkomst én van uw eigen cottage tijdens uw vakanties.

life-magazine-pierre-vacances

De groep Pierre & Vacances-Center Parcs stelt een waaier aan unieke mogelijkheden voor op meer dan 300 sites in 13 verschillende landen. Een patrimonium met sterke toegevoegde waarde dankzij de ligging in prestigieuze en populaire plekken, het ontwerp door gereputeerde architecten, het kwalitatief aanbod van vrijetijdsbestedingen en diensten, zonder de concrete engagementen inzake duurzame ontwikkeling te vergeten (die zowel de kosten drukken als de natuur sparen!)

Een aanbod op maat

pierre-vacances-life

Of u uw oog nu laat vallen op een modern appartement of een cottage in het midden van de natuur, uw huuropbrengst is gegarandeerd (of uw eigendom nu verhuurd is of niet), het onderhoud wordt gedaan door professionals en u kan er zelf van genieten tijdens uw eigen vakanties! Er bestaan verschillende formules naargelang de wensen en noden van de toekomstige eigenaar… Ontdek alle mogelijkheden op de website www.pierreetvacances-immobilier.com/nl.© Fiftyandme 2023