My 360° voor financiën op maat

Leestijd: 3 minuten

Wie droomt er niet van om een investeringsspecialist te zijn wanneer het er op aankomt om het hoogste rendement te vinden voor zijn zuurverdiende centen?

Vincent Petron en Sara Vreven, Personal Bankers 

Dankzij My 360° hebt u bij BKCP Bank meer dan de juiste tool in handen; een gepersonaliseerde aanpak die u helpt om deze droom concreet te maken. Meer info door Vincent Petron en Sara Vreven, Personal Bankers.

Waaruit bestaat de unieke aanpak door BKCP Bank?

V.P.: “De specialisten van BKCP Bank hebben twee jaar lang gesleuteld aan een nieuwe tool: My 360°. Deze aanpak is trouwens meer dan een tool, want sinds half september verstrekt hij investeringsadvies op maat aan al onze klanten. Hij past zich zeer flexibel aan wanneer uw situatie verandert. Uw adviseur biedt u op dergelijke momenten veel meer dan een simpele profilering (opgelegd door de wet) en een geformuleerd advies op basis daarvan. BKCP Bank staat zeer dicht bij zijn klanten en doet er alles aan om elk van hen zo goed mogelijk te begeleiden. Vandaar dat de grenzen op elk gebied worden verlegd. My 360° houdt rekening met nog meer variabelen teneinde nog beter te weten wie u bent, wat uw echte doelstellingen zijn en hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen om die te realiseren.”

life-magazine

S.V.: “Hoe completer het beeld, hoe beter deze tool functioneert. Dat is ook de reden waarom tijdens een adviserend gesprek een volledig kaartmodel van uw financiële situatie en van uw doelstellingen wordt opgemaakt. De aanpak is identiek in het ganse netwerk van BKCP Bank. Of u nu in Aarlen woont, in Antwerpen of in Brussel, of u particulier bent, zelfstandig of CEO: het hele cliënteel kan vanaf nu een beroep doen op deze systematische aanpak die uniek is in zijn soort.”

U biedt niet enkel maatwerk aan… maar bovendien ook flexibiliteit?

V.P.: “Iedereen die met zijn adviseur afspreekt een beroep te doen op deze exclusieve analyse zal vaststellen dat die voldoende tijd zal vrijmaken om heel wat gedetailleerde vragen te stellen. Dit laat toe om bepaalde dingen te nuanceren en voorkeuren in te calculeren die het eindresultaat zullen beïnvloeden. Daardoor zal de adviseur u op het einde van het proces oplossingen kunnen aanreiken die exact bij u aansluiten. Oplossingen die hij vervolgens samen met u overloopt en analyseert. De ultieme beslissing ligt natuurlijk altijd bij u. Met die verstande dat u dankzij My 360° alle elementen voorhanden hebt om te kiezen en te weten welke investeringen het best bij u passen. Dit in alle objectiviteit!”
“Bkcp bank beschikt momenteel over een adviesplatform dat op een gestructureerde manier de financiële projecten van de klant in kaart brengt, met inbegrip van zijn investeringshorizon en zijn financiële situatie, en dit zowel bij bkcp bank als elders. Niets wordt over het hoofd gezien, vandaar ook de naam my 360°.”

life-magasine

S.V.: “Want het voordeel van deze tool is dat hij ook achteraf de situatie kan aanpassen met één enkele klik. Uw situatie is veranderd, uw horizon ziet er anders uit? Geen probleem: uw adviseur kan deze nieuwe gegevens makkelijk invoeren in My 360° en u nieuwe suggesties voorleggen. Op die manier bent u altijd zeker dat uw investeringen aansluiten bij uw behoeften.”

Dit raden de specialisten aan

  1. Neem de tijd om samen met uw adviseur de balans op te maken van uw financiële situatie
  2. Praat openlijk over al uw bezittingen, zowel bij BKCP Bank als elders
  3. Communiceer duidelijk uw doelstellingen op de korte, middellange en lange termijn
  4. Hoe duidelijker het beeld, hoe juister het advies


© Fiftyandme 2024