Abonneer u gratis op het magazine ‘Esprit de Picardie’

Leestijd: 2 minuten

Op nog geen 3 uur rijden bent u in het hart van Picardië. Welkom in het stukje Frankrijk waar natuur en cultuur om uw aandacht wedijveren en de mensen oprecht geïnteresseerd zijn in u. Doe meer vakantie-inspiratie op en abonneer u gratis op het magazine ‘Esprit de Picardie’ – of doe het iemand cadeau!

Art Nouveau-huizen in Mers-les-Bains, Picardië

Art Nouveau-huizen in Mers-les-Bains, Picardië

Heeft u ooit al oog in oog gestaan met personen die u doen voelen als de belangrijkste personen ter wereld? Die heel oprecht in u zijn geïnteresseerd? Bezorgd om uw welzijn? Het vermogen om aandacht te besteden aan iemand is iets wat wij in Picardië heel zorgzaam onderhouden omdat we geloven dat je over iemand ontfermen ook je eigen geluk kan bepalen!
Wij bereiden uw komst voor, wij verzamelen de beste adresjes, onze experts (die we allemaal persoonlijk kennen) houden zich klaar om uw vragen te beantwoorden en zo de break samen te stellen die op uw maat is geschreven: uniek! Een onderdompeling in de natuur, artistieke emoties en onverwachte ontdekkingen zoals een korte vakantie op een privé-eiland: wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u voluit kan genieten van deze momenten en dat u naar huis keert met de herinnering aan een onvergetelijke ervaring met de mensen rondom u, als koppel, met uw kinderen of met uw beste vrienden.

Chateau de Chantilly, Picardië

Chateau de Chantilly, Picardië

“Picardië, een bestemming waar u tot rust kan komen en kan onthaasten op slechts enkele uren rijden van ons vandaan.” Lynn Bouwman, sitebezoeker

Baai van de Somme

Baai van de Somme, Picardië

Ja, ik wil gratis en zonder verplichtingen het volgende nummer ontvangen van het magazine ‘Esprit de Picardie’.

Mail uw volledige naam en adres naar abo@life-magazine.be en wij doen de rest!
Voor meer info Klik hier© Fiftyandme 2024