Thalassa Dinard : Bestemming ontspanning…

Leestijd: 2 minuten

Tussen de Mont-Saint-Michel en Cap Fréhel verbergt zich een echte parel van thalassotherapie: hotel Thalassa Dinard. Pak uw koffers voor een droomverblijf en kom op adem ver weg van de dagdagelijkse sleur. Kom weer op krachten dankzij de revitaliserende kracht van de Bretoense zee…

life-magazine

Het hotel, dat op een steenworp van de baai van Saint-Malo is gelegen, baadt in het licht en biedt u magnifieke verzichten over de Côte Emeraude. Een uitnodiging om u even terug te trekken op een plek waar elke service gepersonaliseerd is en in functie van uw vragen staat. Het doel? Weer blaken van gezondheid!

life-magazine

Het pas gerenoveerde thalassotherapiecentrum, dat in verbinding staat met het hotel, heeft een inrichting waar de ‘zen’-geest heerst. Proef van ware wellnessmomenten tijdens een verjongingskuur in de bekwame handen van gerenomeerde professionals. Tijdens de menopauze moet ons lichaam het hoofd bieden aan de veranderingen die deze periode met zich meebrengt. Daarom biedt Thalassa het programma “Cap Femina” voor. Deze afslankingskuur begeleidt de vrouw tijdens haar menopauze. Voor mannen helpt het programma “Forme Marine” om hun jeugdigheid te behouden, te vechten tegen stress en spanning en risico’s op cardiovasculaire aandoeningen te verminderen.

life-magazine

Herontdek dat diepe gevoel van vitaliteit en rust van weleer… De spa telt talloze programma’s afgestemd op ieders verwachtingen; voor adolescenten, voor vriendinnen, voor jonge moeders of voor koppels. Iedereen wordt in de watten gelegd naar zijn wensen. Wat de schoonheidsverzorgingen betreft gebruikt Thalassa Dinard actieve stoffen uit de zee met verschillende eigenschappen: zuurstofinbrengend, versterkend, opwekkend, … een bassin met zeewater, een hammam en een sauna staan eveneens ter uwer beschikking.

life-magazine

Fijnproevers worden verwacht in le Frégale waar genot en gezondheid perfect met elkaar gerijmd worden in de gerechten met gejodeerde smaken… Geniet ervan zonder frustratie! De Bar l’Albatros zal verheugd zijn u te ontvangen voor een typisch Bretoens ontbijt of een simpel vieruurtje met pannenkoekjes.

Een panoramisch terras, duurzame weldaden en een interieur dat uitnodigt tot ontspanning en rust. Waar kunnen we nog meer van dromen?!

life-magazine


www.thalassadinard.com


© Fiftyandme 2022