Shoppen in Knokke: bij deze zomer pop-ups moet je zijn

Het is een jaarlijkse traditie, de tijdelijke winkels tijdens de zomermaanden in Knokke-Heist. Bekende en onbekendere winkels en restaurants volgen hun cliënteel naar de zomerse plek om een nieuwe beleving shoppen, eten en genieten te laten ontdekken. We doken in het oneindige aanbod en kwamen met onderstaande reeks to pop in and pop out

Leestijd: 3 minuten

Natan Atelier Couture

Tussen de pop-ups in Knokke opent Maison Natan een Couture salon op de eerste verdieping van haar boetiek. Enkele banken nodigen de bezoeker uit om te ontspannen terwijl het decor van een intieme en gedempte huiskamer en bustes in volle discussie verfraaid met wondermooie sierstukken. Maison Natan presenteert een Couture collectie die niemand onberoerd laat.

150 Kustlaan, 8300 Knokke

maison natan

Mardi Editions

Marie is een jonge Belgische die in mei 2019 op een duurzamere manier van start is gegaan, in de vorm van maandelijkse edities die ze in haar winkel in Brussel bedenkt en ontwerpt, en in Portugal laat produceren. Nu heeft Marie net haar nieuwe editie aan de kust geschoot. Een kleurrijke collectie die contrasteert met de Noordzeemist die we af en toe kunnen beleven. Haar stukken zijn tijdloze basics, maar met een kleine originele toets, prints of kleuren die haar aanspreken.

Mardi Editions – Robe Elise Rouge

Eva & Hugo Velazquez

Broer en zus Eva en Hugo Velazquez wonen al 20 jaar in Brussel en hebben nu een boetiek in Knokke geopend, in samenwerking met het architectuur- en interieurkantoor Atelier Bellevue. Alleen al om de locatie zou je een kijkje willen nemen: een huis uit de jaren 1920, geklasseerd als historisch monument, met authentieke en bewaarde architectuur. Je kunt er naar pianoconcerten luisteren en er staan veel samenwerkingen gepland met andere ontwerpers en kunstenaars.

Dumortierlaan 8, 8300 Knokke

Sea Square

Sea Square is een high end shopping concept dat zich bevindt op een unieke locatie aan onze Belgische kust. Verwacht je aan een oneindig aanbod luxe met een eveneens oneindige uitzicht van onze kustlijn. Ondertussen steun je de lokale economie terwijl het concept Belgische handelaars nog dichter bijeen brengt.

De Wielingen 10, 8300 Knokke

Maison De Greef

Maison De Greef zal deze zomer haar klanten met plezier verwelkomen in haar boetiek in Knokke, geïnspireerd op het leven aan zee. De juwelen van Arnaud Wittmann Arnaud stelt ook het huis Vhernier (1984) exclusief voor in België. Een niet te missen adres tussen de pop-ups in Knokke.

Kustlaan 179, 8300 Knokke

Juttu Summer Store

Juttu Summer Store is een tijdelijke winkel met items die zomer ádemen. Van zomerse dames fashion tot home deco en beauty producten. Het Juttu-universum, maar dan vertaald naar de zee.

Lippenslaan 175, 8300 Knokke-Heist

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024