Tenerife, waar de zon altijd schijnt

Een tweede verblijf is op zich al een luxe. Dat is het nog meer als je kan genieten van een onevenaarbaar comfort en weelde op een van de mooiste eilanden van Europa. Bij Abama Luxury Residences teken je voor een stijlvolle cocon in een idyllisch kader.

Leestijd: 2 minuten

De bizarre gebeurtenissen van de laatste maanden doen ons nadenken over onze manier van leven, op allerlei vlakken. Telewerken is de norm geworden, en velen doen het zelfs vanuit het buitenland. Tenerife is een geweldige bestemming. Zonovergoten landschappen, weelderige natuur, sterrenrestaurants, … Wat wil een mens nog meer?

abama luxury residences

Abama Luxury Residences is de ideale plek om met je gezin te genieten van de zee, het zonnige klimaat, het dolce far niente. De enige keuze die je nog moet maken is: villa of appartement?

Los Jardines de Abama

In het Abama Resort complex zijn maar liefst 48 appartementen die gehuurd of gekocht kunnen worden. De appartementen zijn ontworpen door Coderch Urbanismo y Arquitectura dat het tot een luxueus en verfijnd resultaat heeft gebracht. Er is keuze tussen één, twee of drie slaapkamers. Daarnaast beschikt het over een hal, een living, een keuken, evenveel badkamers als slaapkamers, een groot terras en een veranda. Liever tuin of terras met uitzicht op de oceaan? Ook dat is mogelijk. Wat je ook kiest, het gaat een oase van rust zijn.

Bovendien kunnen bewoners genieten van de voordelen en faciliteiten die het Abama Resort rijk is: restaurants, buitenzwembaden, sportcentrum, een lounge…

Las Villas del Tenis, toppunt van exclusiviteit

De alom geprezen architecten Virgilio Gutiérrez Herreros en Eustaquio Martínez ontwierpen twaalf droomvilla’s in het hart van het Abama Resort.

Het zijn intimistische en toch heel ruime, comfortabele woningen met zicht op de Atlantische Oceaan. Ze hebben twee of drie slaapkamers en een of twee verdiepingen. Elke villa is zorgvuldig uitgerust met moderne, tijdloze luxemeubelen (Andreu World, Kettal, Matalarte en Punt) in lichte kleuren voor een warm, zonovergoten gevoel. Vanuit de tuin en het private buitenzwembad met zicht op zee en op de landschappen van het resort met talrijke palmbomen geniet je voluit van het permanent mooie weer.

abama luxury residences

Elke villa heeft een ondergrondse of overdekte parking. Net zoals bij de appartementen kunnen ook de bewoners van Las Villas del Tenis gebruik maken van de faciliteiten van het Abama Resort.

De eigenaars worden bovendien automatisch lid van de Abama Prestige Owners’ Club met tal van voordelen. Exclusiever wordt het niet!

Ten slotte is er ook nog het recreatiecentrum Plaza de Abama, met winkels, restaurants, een zwembad, een sportzaal, een wellnesscentrum, … Een gezellig dorp in het resort.

Wie kiest voor een tweede verblijf in Abama Luxury Residences beleeft gegarandeerd prachtige momenten met het gezin en onder vrienden, in een omgeving waar welzijn en ontspanning voorop staan. Je herlaadt er je batterijen, maakt tijd voor jezelf en anderen en dit alles met de beste service en infrastructuur binnen handbereik.

www.abamahotelresort.com


© Fiftyandme 2022