sodastream art

Sodastream ART: een bruisend idee voor onder de boom

Er zullen bubbels zijn deze feestdagen! Met de nieuwe generatie Sodastream machines om je eigen bruisend water te maken, hebben we een design, praktisch en milieuvriendelijk geschenk gevonden waar de ander ongetwijfeld blij mee zal zijn…

Leestijd: 2 minuten

Sodastream, een geschenk voor iedereen

Je eigen bruisend water maken met Sodastream is de beste manier om gehydrateerd (en gezond) te blijven en tegelijkertijd het milieu te beschermen! Hoe doe je dat? Door het gebruik van plastic flessen aanzienlijk te verminderen (SodaStream schat dat 67 miljard wegwerpflessen zullen worden bespaard tegen 2025!). En dat is zonder onze arme rug mee te tellen… die je zal bedanken omdat je niet langer met waterpakketten hoeft te sjouwen.

Kortom, een praktisch-ecologisch geschenk dat zich aan alle wensen en stijlen aanpast.

Bubbles, please!

Of je nu houdt van fijne, lichte bubbels of van extra frisse bubbels, met of zonder toegevoegde smaak, aan jou de keuze! In een paar seconden, en met slechts één kneepje, verandert het water in een heerlijk bruisende drank.

En het is nog eenvoudiger dankzij de nieuwe Quick Connect-technologie, waarmee je in een oogwenk de CO2-fles kunt vastklemmen en bruisend water kunt bereiden tot je geen dorst meer hebt (ongeveer 60 l).

Nieuw elegant ontwerp

Tot slot, omdat Sodastream alles over smaak gaat, komen 3 nieuwe modellen met verfijnde rondingen net op tijd voor de feestdagen! Of je nu de voorkeur geeft aan een retro of eigentijdse look, strak wit of chique zwart, de ART, DUO en Terra machines hebben alles in huis om knap te zijn.

Onze favoriet? ART! Die zijn naam eer aandoet… met zijn elegant arty design en zijn handvat dat het zeer comfortabel maakt om te gebruiken… Een zeer mooi voorwerp dat alleen in de keuken een uitgelezen plaats kan vinden, niet? En als het ons bovendien inspireert met ideeën voor cocktails (met of zonder alcohol), zal het geen stof verzamelen…

In België is SodaStream verkrijgbaar bij Bol.com, Carrefour, ColliShop, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Hubo, Krëfel, MediaMarkt, Okay, Vanden Borre en www.sodastreamstore.be.

Voor meer informatie of om online te bestellen, ga naar www.sodastream.be!


© Fiftyandme 2024