happy couple

Happy Couple: de app voor hippe koppels

Je hebt je single vrienden zeker al horen praten over fenomenen als Tinder. Maar de nieuwe technologie is er ook voor koppels… met een speelse app Happy Couple om het vuur (opnieuw) te doen oplaaien!

Leestijd: < 1 minuut

Blijf verbonden… ook op seksueel vlak!

Gisterenavond had je zin… maar hij niet. Wat was zijn reactie? Wat stimuleert je partner het meeste in bed? Een goede seksuele verstandhouding, is dat belangrijk voor jou? Als je gratis de app “Happy Couple” downloadt, ontvang je dit soort vragen om samen te beantwoorden.

Het “spel” bestaat eruit dat je elke dag 5 vragen krijgt die je allebei moet beantwoorden (met 4 mogelijke antwoorden per vraag). De app vertelt je dan of je op dezelfde golflengte zit. Via de app kan je dat ook laten weten aan je liefste. Bovendien krijg je ook elke dag een tip. En af en toe een uitdaging! Bijvoorbeeld: stuur een kusje naar je partner via een berichtje, een foto of een video. Of: zet muziek op en dans samen in het salon. Happy Couple is speels én romantisch en is ideaal voor koppels die elkaar beter willen leren kennen en elkaar willen blijven (her)ontdekken. De vragen gaan trouwens niet alleen over seksualiteit. Communicatie, psychologie, vrije tijd, familie, … het zijn allemaal thema’s die aan bod komen om je relatie op een luchtige manier te verdiepen.

Sinds gisteren (14 februari!) zijn er ook twee sexy packs beschikbaar (ontwikkeld in samenwerking met de Académie des Arts de l’Amour) om je nieuwsgierigheid te prikkelen en je op ideeën te brengen. Zo blijft Valentijn het hele jaar door duren!


© Fiftyandme 2021