afc-collection

Design in je huis? Brusselse AFC-collection neemt je interieur en installatie op zich

Wil je graag meer design in je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Belgisch interieurbedrijf AFC neemt het hele inrichtingsproces voor zich, alsook het ontdekken van jouw interieurstijl.

Leestijd: 2 minuten

De kloof tussen goedkope meubels van lage kwaliteit met weinig uitstraling en designmeubelen die je interieur complimenteren is volgens AFC-oprichters Audrey Joris en Augustin Bown groot. Daarom besloten ze AFC op te richten: het bedrijf dat je helpt bij het uitkiezen en inrichten van je huis.

Meubels leasen?

Bij AFC doen ze aan ‘lease to own’: een concept waarbij je je meubels, verlichting, apparatuur en zelfs beddengoed na verloop van tijd niet terug hoeft te geven zoals dat bij gewoon doorgaans leasen gaat. AFC is het eerste bedrijf in België dat gebruikmaakt van het concept.

Het interieur dat je kiest is dus daadwerkelijk van jou. Je betaalt daarvoor elke maand een vast bedrag en op een periode van 3 tot 5 jaar heb je dan je volledige interieur afbetaald.

3D showroom

Maar dat interieur kíezen, hoe doe je dat? Eerst vul je een quiz in voor AFC waarbij je je interieurvoorkeuren aanduidt. Daarna kom je op afspraak in de de 3D-showroom in Brussel. En geloof ons: die showroom is op zichzelf al een interieurwonder. Het zachtroze, abstracte interieur geeft je meteen de design feeling die je kunt verwachten in je eigen interieur. Te midden van dat indrukwekkend interieur staat een tafel met touchscreen scherm. Eerst kies je welke interieurstukken je graag wil combineren. Door bepaalde pionnen op het scherm te zetten verschijnt er een 3D-beeld van hoe het er in het echt zou uitzien als je deze meubels zou combineren. Zo ben je er zeker van dat de meubels niet alleen afzonderlijk mooi zijn, maar ook goed samen passen. Wanneer alle stukken gekozen en besteld zijn, worden ze ook door AFC bij je thuis geïnstalleerd, dus daar hoef je je ook al geen zorgen meer over te maken. Dankzij het succes van de showroom in Brussel plannen de oprichters Audrey en Augustin nu ook de opening van een nieuwe showroom in Antwerpen.

Afc-collection.co
Rue de la Concorde 62, 1050 Elsene, Brussels, Belgium

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024