deco photo

Een opfrisbeurt voor uw interieur?

Leestijd: 2 minuten

Een nieuw kleurtje tegen de muur dat beter aansluit bij de rest van de inrichting, meubels die uitnodigen om te verzamelen, een sculpturaal design dat men bewondert als een kunstwerk, producten 100% Made in Belgium… Ontdek onze favorieten die een exalterende frisse wind laten waaien door uw interieur.

100% Handmade

STEELIT ® binnendeuren vallen op door de echtheid van hun pure lijnen die aansluiten bij elke stijl van binnenhuisarchitectuur. Pluspunt? Deze ambachtelijke Belgische producten zijn in hun totaliteit synoniem van topkwaliteit.

steelite

www.steelit.be

Interior Design’s – Best of Year Award

Design is tegelijk modern en tijdloos. Het ademt een minimalistische chic uit terwijl het zorgdraagt voor het detail. San is een emblematisch en sculpturaal meubel dat de echte liefhebbers van design zal verleiden. Prijs: vanaf € 1715 – www.manutti.com

TIJDLOOS

Zin in wat nieuws? PH Collection inspireert u om (extra) ruimte te scheppen binnen een sfeer waar nuttig en aangenaam elkaar vinden en versterken.

– Lamp Cône diam. 60 x h80, aanbevolen prijs excl. taksen € 190

– Tafel New Orléans 300 x 110, aanbevolen prijs excl. taksen € 3360

– Stoel Bagor 47 x d57 x h80, aanbevolen prijs excl. taksen € 330, excl. bekleding

photo knokke

www.phcollection.be

Een likje verf

Jet set-grijs is een van de 6 nieuwe tinten in het tijdloos verfgamma van Flamant. Het onderscheidt zich door zijn elegantie en algemeenheid. Het is perfect neutraal en staat dus op zichzelf, maar het kan ook fungeren als discrete achtergrond om levendige en verzadigde kleuren te accentueren.

jet set photo

www.flamant.com


© Fiftyandme 2022