tafelboeken

De 6 favoriete tafelboeken van de redactie om je aan te vergapen

Tafelboeken doen meer dan alleen maar mooi zijn; op een luie zondag zijn ze ook nog eens heerlijk om doorheen te bladeren.

Leestijd: < 1 minuut

Tafelboeken van de bovenste plank

Kwalitatief exemplaren als deze horen niet achterin de boekenkast te belanden, maar verdienen een plekje ín je interieur. De kaften van tafelboeken zijn het alleen al waard om op de salontafel te pronken, maar sla ook af en toe een willekeurige pagina open en je hebt weer een nieuw mooi aanzicht.

Enfin, we kunnen er veel woorden aan vuil maken, maar je moet gewoon even kijken:

Paul Smith
Flower: Exploring the World in Bloom
Wild at Heart: Verhalen en Woningen van Dierenliefhebbers
Revolusi
A chateau on the french riviera
The Art Book - Revised Edition

Paul Smith… gaat over de Britse designlegende Sir Paul Smith en zijn unieke creativiteit.

Flower… geeft een uitgebreid en weelderig overzicht dat de schoonheid en aantrekkingskracht van bloemen in de hele kunst, geschiedenis en cultuur viert.

Wild at Heart… brengt een ode aan de connectie tussen mens en dier aan de hand van persoonlijke verhalen en inspirerende coningen van dierenliefhebbers.

Revolusi… geeft bijna bijna tweehonderd interviews weer met de laatste nog levende getuigen van de onafhankelijkheidsstrijd, in Indonesische rusthuizen, Japanse miljoenensteden en op verafgelegen eilanden.

A chateau on the french riveira neemt de lezers mee op een intieme rondleiding door de immense receptieruimtes, slaapkamers en suites, entertainmentruimtes en geheime kamers in het uitgestrekte (1500 m²) kasteel.

The Art Book… illustreert de herziene en veelgeprezen A-Z-gids voor de belangrijkste kunstenaars aller tijden.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Bijenkorf


© Fiftyandme 2024