zetel uittesten

Da’s handig: deze interieurwinkel in Gent laat je in hun mini-bioscoop je nieuwe zetel uittesten

Een nieuwe zetel kopen is best een grote uitgave, dus dan wil je maar liever dat-‘ie écht goed zit. Interieurmerk FEST weet daar een ideale oplossing voor: je kunt je beoogde model uittesten in hun eigen mini-bioscoop. “Een veel relaxter en fun proces!”, zegt Creative Director Femke Furnée.

Leestijd: 2 minuten

Zetel uittesten bij FEST in Gent

Op vrijdag 17 december opent het Nederlandse interieurlabel FEST een tweede winkel in België, in de stad Gent. Na Antwerpen neemt de winkel een grote oppervlakte in beslag: ruim 500m2, dat een uitgebreide collectie designmeubels en woonaccessoires gratis interieuradvies zal bieden. En ja: ook een mini-bioscoop waar klanten hun favoriete zetel – in typerend rood velours – kunnen uittesten. Zij zetten één of twee van je favoriete zetels voor je klaar, verzorgen hapjes en drankjes en een goede film van Cinetree. Het enige wat jij hoeft te doen is relaxen.

“De aanschaf van een meubel is een grote en belangrijke keuze en we willen dit proces zo makkelijk en leuk mogelijk maken”, aldus Creative Director FEST Femke Furnée. “We merkten bijvoorbeeld dat winkelbezoekers vaak netjes in de zetel gingen zitten en binnen tien minuten probeerden een keuze te maken.”

Goede design investering

Het interieurmerk is hard op weg om uit te groeien tot een wereldwijde speler. Zo opende FEST in oktober dit jaar een vierde winkel in Nederland, in de stad Rotterdam en is FEST Gent, na Antwerpen, de tweede winkel in België. Daarnaast verkoopt FEST via resellers in meer dan 20 landen. Femke Furnée wil met FEST de wereld veroveren: “We zijn enorm trots dat we deze groeistappen kunnen maken. We hebben nog steeds grenzeloze ambities.”

zetel uittesten

FEST Gent
Voldersstraat 70
Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag-zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 12:00-18:00
Gratis interieuradvies en afspraken voor de mini-bioscoop zijn via www.festamsterdam.com in te plannen.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024