sennheiser

Televisiekijken met geweldig geluid? Dat kan dankzij de TV Clear Set

Hoewel nieuwe televisies een ongeëvenaarde beeldkwaliteit bieden, kan niet altijd hetzelfde worden gezegd van hun geluid. Dat wordt nu gecompenseerd door de technologie die een aantal gespecialiseerde merken wisten te ontwikkelen. Eén voorbeeld is de TV Clear set van Sennheiser.

Leestijd: 2 minuten

In het tijdperk van de home-cinema, die tegenwoordig meer en meer in huis te vinden is, investeren liefhebbers van het kleine scherm steeds vaker in een installatie die geluid boven beeld verkiest. Het merk Sennheiser, dat inmiddels ruim 75 jaar op de markt is en al gekend was om zijn hoofdtelefoons, lanceert nu ook de TV Clear Set: een nieuwe generatie oordoppen.

Veelzijdige oordoppen

Met slechts 7 gram is de TV Clear Set erg licht en zullen de oordoppen bij langdurig gebruik niet leiden tot vermoeidheid. Perfect dus als je de volledige serie in één keer wil kijken! Verder kan het toestel via een Bluetooth-verbinding gelinkt worden aan je tv, maar ook aan je laptop, tablet of smartphone. De Clear Set TV is het ideale redmiddel voor mensen die voortdurend hun spullen verliezen. De door het merk ontwikkelde applicatie maakt het niet alleen mogelijk om de luisterinstellingen eenvoudig aan te passen, maar biedt eveneens de functie Find my earbuds; – waarmee je de oordoppen in een oogwenk terugvindt. Wat de levensduur van de batterij betreft, biedt de Clear Set TV meer dan 15 uur luistertijd per oplaadbeurt.

sennheiser

Veel voordelen

Met de TV Clear Set kan je naar je favoriete tv-programma kijken zonder anderen te storen. Ook kan je omgevingsgeluid dempen, zodat je volledig kan opgaan in je film of serie. Blijf je liever in contact familie en vrienden? Gebruik dan de Ambient Awareness-modus, die externe geluiden toelaat. Omdat het toestel draadloos is en geen druk veroorzaakt zoals andere hoofdtelefoons, kan je het probleemloos combineren met je bril. Verder zijn de discrete oordoppen ook aanbevolen voor slechthorenden, aangezien je de klank zelf kan instellen. Zo is de dialoogkwaliteit altijd optimaal.
Het product wordt verkocht tegen de adviesprijs van €399,90.

sennheiser.com


© Fiftyandme 2024