liftend product

We hebben een nieuw liftend product getest dat onze aandacht heeft getrokken

In de beautywereld weten we iedere keer weer iets nieuw inventiefs te vinden. In het geval van het verzorgingsmerk Lierac Laboratoires, is dat een product dat zowel lift, als drukt. Inderdaad, wij waren ook geïntrigeerd, en hebben het daarom voor je uitgebreid onder de loep genomen. En in de lijn vonden we ook nog twee favoriete producten die we nog wat verder willen uitlichten.

Leestijd: 2 minuten

Het verzorgingsmerk Lierac Laboratoires bracht vorige week hun nieuw liftend product uit, de Lift Intergal lijn, met als motto: de taal van de huid. De lijn belooft de efficiëntie en sensorialiteit van de dagelijkse verzorging te verbeteren, ook voor de gevoeligste huiden. Dat doen ze niet enkel met hun eigen labo onderzoeken maar ook door te veranderen van look en feel. Lierac’s Lift Integral lijn is namelijk cleaner, vegan en bestaat uit 97% uit natuurlijke ingrediënten.

Druk- en liftkracht

Lierac’s bron van inspiratie komt verrassend genoeg uit de architectuur. De Lift Intergral lijn onderging 60 testpogingen om de perfecte textuur en samenstelling te bekomen. Het labo paste dan ook de principes van de tensegriteit toe. In de kunst van de architectuur wijst tensegriteit naar het in evenwicht brengen van structuren door middel van trek- en drukkrachten. Vertaald naar de taal van de huid, wijzen de trekkrachten op collageen en elastine en de drukkrachten op hyaluronzuur. De twee macro-elementen, collageen en elastine, staan in voor de weerstand van de huid en de elasticiteit van de weefsels. Het micro-element hyaluronzuur is dan weer de voornaamste bron van vocht voor de huid. Dit element gedraagt zich als een spons dat vocht absorbeert en zo bijdraagt aan de densiteit en volume van de huid.

De Lift Integral lijn bestaat uit vier verzorgingsproducten die tweemaal dagelijks in drie stappen aangebracht kunnen worden: het liftende serum, verstevigende dagcrème, regenererende nachtcrème en liftende oogcontourverzorging.

Onze favorieten? Het serum en de oogcrème

Liftende serum
Het serum vormt een fluwelen laag over de huid dat de gelaatscontouren strakker en microlijntjes gladder maakt. Het is dan ook de eerste stap in de verzorgingsroutine en wordt voor de verstevigende dagcrème of regenererende nachtcrème aangebracht.


Liftend Serum 30 ml € 54,90

Liftende oogcontourverzorging
Deze crème vult microlijntjes op en houdt rekening met de fragiele huid onder de ogen. Bijgevolg is de samenstelling parfumvrij en voelt het fris en liftend aan. Door de afneembare top van de tube, kan het applicator stuk gereinigd worden. Ook dit product wordt in de routine voor de dag- of nachtcrème aangebracht, na het liftende serum.


Liftende Oogcontourverzorging 15 ml € 39,90

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2023