zonnebril trends

Op zoek naar een nieuwe zonnebril voor deze zomer? Dit zijn de trends

Nu we eindelijk weer op de terrassen van de zon mogen genieten, doen we dat het liefst met een nieuwe zonnebril. Onder andere natuurlijk omdat goede oogbescherming natuurlijk sowieso een must is, maar daarnaast is een hippe zonnebril ook ideaal om om weer te gluren vanachter je glazen naar de voorbijgangers. Dit zijnd de trends voor de zomer van 2021:

Leestijd: 2 minuten

1. Ronde glazen

Behalve dat je met de glazen van deze zonnebril echt een blikvanger bent en bovenop de trends zit, ben je bovendien helemaal beschermd tegen de verkeerde UV stralen. Ronde glazen coveren vaak een groot deel van je ogen. Let daarnaast bij het kopen van een zonnebril altijd op het label ‘100% uv-bescherming’ of, uitgedrukt in Europese standaard: ‘UV380’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @lindafargo

2. De klassieke cat eye

Wat willen we deze zomer? De klassieke frames. Zo komt de cat eye die elk jaar weer tevoorschijn, het is een echte blijver. Vooral als je een langwerpig of ovaal gezicht hebt kun je deze bril goed hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem)

3. Groot, groter, grootst

Kleine brilglazen, move over, deze zomer gaan we voor groter geschut. Zou het zijn omdat onze ongemakkelijkheid in het openbaar groter is geworden sinds de versoepelingen van de regels, en we ons willen verschuilen? (We schreven eerder al hoe je daarmee omgaat). Hoe dan ook, met groot zit je hoe dan ook goed. Ook de glazen kunnen daarbij van een kleurenvariatie worden voorzien. Een regenboog van gekleurde glazen belooft het te worden, en ook het frame doet mee. En dan vooral een wit frame.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mette (@msorrig)

4. Een sportief montuur

Deze unieke trend voor een sportieve bril begon in de herfst, maar zet door tot in de zomer. Ook de bovenrand van de zonnebril staat komende zomer in een spotlight. Hoe futuristischer, hoe beter. En extra fijn is natuurlijk de hele essentie van het montuur: een sportieve bril zakt veel minder snel van je neus.

Dan kunnen we onszelf nu op deze terrassen in Wallonië of de terrassen in Antwerpen zetten.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Instagram @greceghanem


© Fiftyandme 2024