Dit jaar viert het meest bekende gastronomische event van het land zijn tiende editie. Dinner in the Sky heeft al 10 jaar op zijn teller staan en zal deze keer meer dan ooit kost noch moeite sparen om u te verbluffen. Tien grote tafels zullen opstijgen in de lucht, gedekt voor een maaltijd op hoog niveau van tien Belgische sterrenchefs.
Par Joëlle Rochette
Dit jaar nodigen die laatsten hun jonge opvolgers uit in de zevende hemel om samen met hen een magnifieke maaltijd te bereiden.
De tien grote namen op het programma zijn:
- Yves Mattagne (Sea Grill)
- Lionel Rioglet (Comme Chez Soi)
- Pascal Devalkeneer (Chalet De La Foret)
- David Martin (La Paix)
- Giovanni Bruno (Senzanome)
- Bart De Pooter (De Pastorale & WY)
- Luigi Ciciriello (La Truffe Noire)
- Viki Geunes (‘T Zilte)
- Filip Claeys (De Jonkman)
- Wout Bru (Brasserie Bru)
Aan hun zijde treffen we: Adrien Derenzis, Alex Joseph (Rouge Tomate), Beatrice Guzzi (Senzanome), Benjamin Fontaine, Benoit Bertozzi, Carl Gilain (L’Agatopède), Dennis Broeckx, Julie Bakelandt, Laurent Van De Kerkhove, Nicolas Thomas, Pierre Ciampi, Sam Van Houcke, Simon Denis (Le Comptoir de l’Eau Vive), Stijn Mertens , Vilhjalmur Sigurdarson, Virginie Meyers (Bon Bon), Wim Dejonghe.
Mooie namen waarover we u tegen het einde van deze maand opnieuw zullen spreken om deze jonge en onbekende maar ongetwijfeld beloftevolle talenten in detail voor te stellen!
Info & reservatie : www.dinnerinthesky.be