Recept: Crumble met bramen

Leestijd: < 1 minuut

life-magazine-crumble-aux-mures

INGREDIËNTEN (vor 2 porties)

  • 75 g bramen
  • 0,25 tl kaneelpoeder
  • 0,5 tl (acacia) honing
  • 0,5 sneetje donker roggebrood
  • 1 el havermout
  • 1 el geschaafde amandelen
  • 1 tl Becel Original (vloeibaar)
  • 0,5 tl poedersuiker
  • extra nodig: 2 lage ovenschaaltjes ø ca. 10 cm

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Was de bramen en dep ze droog. Verdeel de bramen over de ovenvaste schaaltjes en bestrooi met de kaneelpoeder en druppel er een beetje van de honing over.
  2. Verkruimel het roggebrood en schep het met de havermout, de helft van amandelen, de rest van de honing en de Becel Original vloeibaar door elkaar. Verdeel het over de bramen in de schaaltjes.
  3. Bak het kruimeltoetje in ca. 20 min. in de voorverwarmde oven krokant. Strooi na 10 minuten bakken de rest van de geschaafde amandelen erover. Neem de toetjes uit de oven en bestuif met een beetje poedersuiker.

www.becel.be

Meer info? Lees ons artikel ‘6 tips voor een gezonde lunch op het werk’! Klik hier

life-magazine-boulot



© Fiftyandme 2024