Tips + recepten: restjes verwerken

Leestijd: 3 minuten

Meergranenbroodje met kalkoen

Bagnat-recette-life-magazine

Ingrediënten voor 4 personen

– 60 g Becel Gold
– 1 koffielepel currypoeder
– 1 koffielepel verse of gemalen koriander
– 4 meergranenbroodjes
– 200g koude kalkoen
– een paar blaadjes ijsbergsla
– een paar schijfjes komkommer
– 1 potje volle yoghurt natuur
– ½ koffielepel zout
– 10 draaien van de pepermolen

Bereiding

– Was de ijsbergsla en de komkommer.
– Meng de peper en het zout onder de yoghurt.
– Meng in een kommetje het currypoeder, de koriander en de Becel Gold.
– Snij de broodjes in 2 en besmeer ze met het mengsel.
– Garneer tenslotte met het uiteengetrokken kalkoenvlees, de ijsbergsla, het yoghurtsausje en komkommer.


© Fiftyandme 2024