Abama Luxury Residences: een echte wellnessvakantie

Een bestemming in het zuiden van Europa waar de zon het hele jaar door schijnt? Welkom op Tenerife. Abama Luxury Residences verwelkomt ons met pure luxe, comfort en design. De appartementen Las Terrazas de Abama en Los Jardines de Abama zijn echte pareltjes. We verblijven er met de vijfsterrenservice of kopen een flat als tweede verblijf. Elk appartement is ruim en heeft een eigen terras (discretie gegarandeerd) met zicht op de oceaan. De drie verwarmde zwembaden en het restaurant Melvin maken het aanbod compleet.

Leestijd: 2 minuten

Bovendien kunnen alle gasten en bewoners gebruik maken van de faciliteiten van het Abama Resort: het Dave Thomas-golfterrein met achttien holes, de zeven tennis- en vier padelvelden, het Abama-strand en uiteraard de twaalf restaurants van topkwaliteit.

We spraken met Elodie Casola, directrice marketing en communicatie van het Abama Resort, ter gelegenheid van het bezoek van Henri Leconte. Deze ex-tennisster zal hier van 9 tot 12 juni aanwezig zijn, ter ere van het speciale ‘Abama Wellness’-evenement.

abama luxury residences

Waarom is Abama de ideale wellnessbestemming?

Het klimaat is hemels, het landschap rustgevend, met een verbluffende natuur, open lucht, ver van de vervuiling, het verkeer en de dichtbevolkte steden. Er hangt die typische sfeer van een tropisch eiland en je hebt een prachtig uitzicht op de hemel, de zee, de sterren… En dat met alle moderne comfort en diensten… Dat alles is Abama!

Verwachten de mensen iets anders van hun vakantie sinds het begin van de pandemie?

O ja, de mensen zoeken grotere ruimtes, vergezichten, afstand en intimiteit, zodat ze zich samen met hun familie en vrienden veilig kunnen voelen. Dat alles vinden ze hier.

Wat betekent wellness voor jullie en welk type activiteiten bieden jullie aan?

Onze klanten zijn vaak vermoeid en gestresseerd. Ze werken en hebben een actief beroepsleven. Ze zijn van middelbare leeftijd (vijftig jaar en ouder). Wanneer ze bij Abama aankomen, bieden wij hen rust en ontspanning. We willen ervoor zorgen dat de mensen niet langer aan hun werk en verantwoordelijkheden denken. Ze hoeven niet constant bereikbaar te zijn en kunnen zichzelf terugvinden. Ze voelen zich hier goed, het leven is veel eenvoudiger… Ze ontmoeten nieuwe mensen, genieten… Het geluk zit in een klein hoekje.

Wat mogen onze lezers en lezeressen van het event ‘Abama Wellness met Henri Leconte’ verwachten?

Henri Leconte komt one-on-one tennisadvies geven en zal een demonstratiematch spelen. Alle deelnemers krijgen een plaatsje op de eerste rij. Samen met Henri Leconte spelen de golfers een tornooi op de Abama Golf van Dave Thomas. Iedereen logeert in Abama’s vijfsterrenhotels Las Terrazas en Los Jardines de Abama Suites, en geniet er zowel ’s middags als ’s avonds van een heerlijke maaltijd. Ook voor wie geen tennis of golf speelt, zijn er activiteiten gepland. Zo staat er een bezoek aan de bananenplantage La Calabacera op het programma, gevolgd door een kookshow. Er is een workshop koken met een vegan chef, waarbij de deelnemers lekkere en gezonde gerechten bereiden. Tot slot is er een trip met een privéboot om dolfijnen en walvissen te spotten.

abama luxury residences

Henri Leconte

www.abamahotelresort.com


© Fiftyandme 2022