bosvilla

In designcabin Zwarte Zwaan geniet je van de ideale bosretraite

Een zwarte zwaan is sierlijk en staat synoniem voor iets speciaals en gracieus. En dat is exact wat je van deze designcabin in het bos, genaamd bosvilla Zwarte Zwaan, kunt verwachten. De cabin heeft twee slaapkamers, drie terrassen, een hot tub, een houtkachel, een groen dak, een mooie inrichting en een betoverend uitzicht op alles wat de Kempense natuur te bieden heeft.

Leestijd: 2 minuten

Bosvilla Zwarte Zwaan

Via een bospad kom je aan bij de bosvilla. Waar je ook bent, je hoort het gefluit van de vogels en ziet de zon door de bomen piepen. En toch is de cabin van alle moderne gemakken, zoals een airco en Netflix, voorzien. Via een ladder kom je op het dak waar je in een groot net heerlijk kunt zonnen. Het dak zelf daarentegen is begroeid, net zoals de omliggende natuur, dus erop wandelen is dan weer niet toegestaan.

bosvilla

In de villa liggen handdoeken en badjassen voor je klaar. De inloopdouche met dubbele regendouche kijkt uit over de privébossen van 2800 , dus geniet vooral van de ervaring.

Ook buiten de cabin genieten van de natuur? Er zijn optioneel twee fietsen te huur en het ligt vlakbij veel fiets- en wandelroutes. De Lilse bossen bevatten moerassen, heides en graslanden. Neem zeker goede schoenen mee, want sommige stukken langs beken kunnen er drassig bij liggen.

Ontdek bijvoorbeeld de Kempense Heuvelrug. Dit is een overblijfsel van landduinen die ontstonden toen de zee zich terugtrok. De kern is wel 15 km lang en verbindt met de bijhorende duingebieden de gemeenten Retie, Kasterlee, Herentals, Vorselaar en Grobbendonk. De Snepkensvijver, het Zwart Water, het Groot Moerven, het Lavendelven, de Heiberg zijn bijzondere natuurverschijnselen en vormen een prachtig landschap.

bosvilla

Op zo’n zes kilometer ligt een zwemvijver om af te koelen in de warme zomermaanden, De Lilse Bergen. Je vindt er voorzieningen, eetgelegenheden en een speeltuin, terwijl het grote meer is omgeven door fraaie naaldbomen. Wil je een rustiger plekje? Strijk neer op de ligweide of onder de bomen met zicht op de zwemvijver.

De bosvilla is geschikt voor 4 personen (tot 6 voor families met (klein)kinderen).

Vonderbeemd 9, 2275 Lille
www.bosvilla.eu

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024