4 adventskalenders om alvast in de stemming te komen

Hoe oud we ook zijn, de opwinding om elke dag het vakje van onze adventskalender te openen wordt niet minder. Maar welke moet ik kiezen? Beauty, chocolade, allebei? Hier zijn onze favorieten.

Leestijd: 2 minuten

Of je hem nu aan iemand geeft of voor jezelf koopt, adventskalenders brengen altijd vreugde bij de ontvanger. Het zou zonde zijn om deze kleine eindejaarstraktatie te missen!

Onze favoriete adventskalenders

The Body Shop

The Body Shop heeft drie adventskalenders, van klein tot groot (en voor verschillende budgetten). Elk product is samengesteld uit de paradepaardjes van het merk, met haar-, gezichts-, lichaams- en handverzorgingsproducten… Alles waar we van houden! Het ontwerp van de kalender is magisch en vertelt een verhaal. We houden hem zonder twijfel daarna nog als opbergdoos.

Er zijn ook geschenkdozen verkrijgbaar, allemaal leuk en voordelig. Gegroepeerd per geur, productlijn of actie (gezichtsroutine met Gua Sha, speciale haarkit…) zijn ze het perfecte cadeau om onder de boom te leggen.

the body shop adventskalender

Tussen € 55 en € 130
thebodyshop.com

Nuxe

Hier ontdekken we elke dag een kleine verrassing met een emblematisch verzorgingsproduct van Nuxe, of een innovatie, in een prachtig formaat. Wij houden ook van het feestelijke aspect van de kalender, bezet met kleine gouden belletjes.

nuxe adventskalender

€ 79,99
nuxe.com

Galler

De Galler adventskalender is een lekkere traktatie. Elke dag een chocolaatje voor een moment van ontspanning bij het haardvuur bijvoorbeeld. Een pleziertje waar je nooit genoeg van krijgt!

galler adventskalender

€ 7,99
galler.com

Nespresso

Dit jaar zijn er twee adventskalenders van Nespresso verkrijgbaar: de Original en de Vertuo. 24 koffies om van te genieten en een verrassing op de laatste dag. Ze bestaan uit de drie melanges die het merk in samenwerking met Pierre Hermé heeft gecreëerd en de favorieten uit het Nespresso-assortiment. Iets om op te warmen met smaak op koudere dagen!

nespresso adventskalender

Origineel: € 47 – Vertuo: € 52
nespresso.com

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2023