Binnenkijken in een huis waar vintage en moderne elementen gecombineerd worden

Heb je vintage en antieke items in huis, en wil je die op een moderne manier in je interieur verwerken? We stellen je graag voor aan de Spaanse Gala González, model en modeblogster en -ontwerpster, bij wie dat volgens ons erg geslaagd is.

Leestijd: 3 minuten

Dankzij haar stijl is ze bekend over de hele wereld. Met dank aan decoshop Westwing met wie ze haar appartement in het Spaanse Madrid inrichtte, kan je hieronder een kijkje nemen in haar inspirerende interieur terwijl ze vertelt over haar manier van inrichten:

Vintage en modern combineren

Hoe zou je jouw stijl en de inrichting van jouw huis omschrijven?

Gala González: “Ik denk dat mijn huis een deel van mijn innerlijke wereld probeert te weerspiegelen, waar ik probeer te ontspannen en kalm te zijn. Ik hou van warme kleuren en tropische en Engelse kleurenpaletten, maar zoek altijd naar harmonie als rode draad.”

Wanneer je decoreert, welke materialen vind je dan het mooist? Hout, stoffering, vezels?

“Ik werk graag in witte ruimtes en het liefst met hout en gips.”

We zien dat je een open concept hebt van badkamer en slaapkamer. Hoe integreer je deze ruimtes en hoe onderscheidt je ze tegelijkertijd?

“De ruimte waar de deur zou moeten zitten is zo gebouwd dat wanneer je in de kamer staat je alleen het licht ziet dat uit de badkamer komt. Tegelijkertijd geeft de ruimte, die zo doorschijnend is, een gevoel van licht en voortdurende luchtstroom.”

modern en vintage combineren

modern en vintage combineren

Wat is het geheim van een goed aangeklede en trendy eettafel? Wat zijn jouw favoriete decoratieve accessoires?

“Je kunt kleur toevoegen door serviesgoed in verschillende kleuren te kiezen en te spelen met de combinatie van meer leuke, onweerstaanbare en unieke glazen. Je kunt accenten aanbrengen met de tafel zelf, maar vooral met het servies. Mijn favoriete accessoires zijn kaarsen en keramische kandelaars.”

We zien dat je eetkamer vol zit met vintage, minimale en moderne elementen. Wat is het geheim om deze retro stukken (zoals stoelen) te matchen met moderne design meubels?

“Herbekleed ze. Kies een kleur die de ruimte een beetje afsluit en die niet vermoeiend wordt, die zorgt voor een contrast van texturen. In dit geval heb ik gekozen voor fluweel, dat zeer goed contrasteert met het metaal van de stoelen.”

modern en vintage combineren

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Westwing


© Fiftyandme 2023