Ja écht: deze geurkaars vat 2020 in één geur samen

Soms… verschijnen er producten op de markt waarover je denkt: hoe kómen ze erop? Deze geurkaars is daar zo’n voorbeeld van.

Leestijd: < 1 minuut

Lockdown-geurkaars

Immers, niets roept zo veel herinneringen op als een geur. Een Britse webshop zag daar een kans en ontwikkelde een geurkaars met vier treffende aroma’ss: de eerste geur die je ruikt als je ‘m aansteekt is bananenbrood, een eerbetoon aan het vele thuisbakken tijdens de eerste lockdown. Daarna volgt de geur van ontsmettende handgel – daar hoeven we geen woorden aan vuil te maken. Vervolgens ruik je een houtachtige geur, een hommage aan de DIY-projecten waar we plots tijd voor hadden. Ten slotte ruik je nog aftershave, een geur die je haast kon proéven toen je in de zetel naar Netflix’ Joe Exotic keek.

Gaan die geuren samen? Absoluut niet. Wil iemand zulke smerige geuren in huis? Natuurlijk niet. Zou het als cadeautje kunnen dienen waar de ontvanger mee kan lachen? We hopen het maar.

Hoe dan ook, het item is briljant gevonden als pandemisch geurende kaars – die je, uiteraard, met een korreltje zout moet nemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flaming Crap | Est. 2020 🕯 (@flamingcrap) op

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bronnen:
Flamingcrap

Beeld:
Shutterstock


© Fiftyandme 2024