Interieur: What’s New?

Leestijd: 2 minuten

Het laatste interieurnieuws bij elkaar gesprokkeld voor u!

HERUITGAVE 

Life-Magazine

De lamp ‘Orient’, een ontwerp van Jo Hammerborg uit 1963, kende in de jaren zestig en zeventig veel succes. Het bedrijf LightYears koos ervoor om de lamp opnieuw te moderniseren in samenspraak met de familie Hammerborg, de erfgenamen van de ontwerper. De lamp is nu beschikbaar in twee kleuren en drie maten.
Voor meer info kun je contact opnemen met Tradix (tradix@tradix.be), de vertegenwoordiger van het merk in België en Luxemburg.

NIEUW MODEL

life-magazineHet Belgische Jori lanceerde recent deze zitbank ‘Wing’, een ontwerp van de Nederlandse designer Hugo de Ruiter. De voorstelling ervan gebeurde tijdens de prestigieuze Kortrijkse beurs ‘Classic’. jori.com

KWALITEITSLABELS

Life-Magazine

Bij Grietens Concept kun je terecht voor de realisatie van een totaalinrichting van a tot z en voor kleine interieuringrepen. Hun stijl is veeleer modern, strak, maar warm. Ze werken voornamelijk met Belgische leveranciers en merken, behalve voor het meubilair. Voor meubels opteren ze bewust voor kwaliteitslabels die bij hun stijl passen. Sinds kort kun je bij hen terecht voor de collectie Knoll.

Grietens Concept
Brusselsesteenweg 28, 3020 Herent
016 23 39 08
www.grietensconcept.be


Artikel gepubliceerd in ELLE Decoratie n°241


© Fiftyandme 2021