Meer dan een huis

Leestijd: 2 minuten

‘More Than a House’ is de naam die Jean-Charles en Isabelle Mazet voor hun Brusselse woning bedachten. Ze zijn respectievelijk landschapsarchitect en interieurontwerper. Hun passie voor het esthetische delen ze graag met anderen. Voor hedendaagse kunst, vintage design, interieur- en tuinontwerpen ben je hier aan het juiste adres.


house-life-magazine

Beiden zijn van Franse origine. Jean-Charles had ooit een antiekzaak op de Puces van Saint-Ouen en genoot bekendheid in Marokko als landschapsarchitect. Isabelle ontwerpt interieurs. Bijna drie jaar geleden raakten ze in de ban van Brussel en, na twintig jaar in Marrakech te hebben gewoond, vestigden ze zich in een art-decowoning te Elsene.

Symbiose

‘More Than A House’ is vooral een concept, een plek waar familiewoning en ontmoetingsplaats in elkaar overvloeien; waar kunstenaars, ontwerpers en trendsetters hun werk kunnen tentoonstellen. Alles draait er om de woning: renovatie, inrichting, meubilair, objecten, kunstwerken en tuinaanleg. Van vloer tot plafond, interieurs en exterieurs, het ontwerpbureau van Isabelle en Jean-Charles Mazet kan alle projecten aan. “Dit huis en de tuin zijn de synthese van twintig jaar werk en passie. Het is de etalage van onze competenties.” Van interieuradviezen tot volledige renovaties, voor de keuze van meubilair of het integreren van een bestaand meubelstuk: bij Jean-Charles en Isabelle maakt wonen deel uit van de familiestructuur. Een adviesbureau (Home & Landscape), kunstwerken en designmeubels van de jaren veertig tot zeventig, Marokkaanse tapijten en verlichting die met veel smaak werden uitgezocht, gaan er samen onder één dak.
houz-life-magazine

Wisselend decor

Jean-Charles en Isabelle stellen ook het voortdurend wisselende decor van hun woning ter beschikking voor filmopnames, fotosessies, diners en tentoonstellingen. Alle meubels en objecten die je hier ziet, zijn te koop via de e-shop. Wat Isabelle en Jean-Charles Mazet ook in staat stelt om hun stijl over de grens naar Londen, Parijs of Amsterdam te exporteren. Een aanrader voor de liefhebbers!

More Than a House, Interior Design & Landscape Design Office
Franz Merjaystraat 190, 1050 Brussel
0471 76 72 65 & 0471 76 72 68
contact@morethanahouse.be, morethanahouse.be


Artikel gepubliceerd in ELLE Decoration 3HS.


© Fiftyandme 2022