nesting tafels

Hoe zorg je voor sfeer in de tuin? Welnu, met de ‘nesting tafels’-trend

Wanneer het kwik plots zo snel stijgt gaan we maar al te graag naar buiten. Hop, de tuin in. Met een mooie tuinset, het oog wil namelijk ook wat. Prettig voor het oog is bijvoorbeeld ‘nesting tafels’, dat je ook nog eens makkelijk aan elke sfeer kunt aanpassen. We leggen uit.

Leestijd: 2 minuten

Nesting tafels

Om je nog enthousiaster te maken de tuin in te gaan (of het balkon op) laten we zien hoe tof tafel nesting kan staan. Want wat is de perfecte aanvulling bij een comfortabele buitenzetel op een gezellig zonnig terras? Niet één maar twee of meerdere salontafels natuurlijk. Kies voor diverse hoogtes die onder en over elkaar schuiven en samen een uniek geheel vormen.

De mogelijkheden zijn enorm om te spelen met de beschikbare ruimte op je terras en verschillende settings te creëren of te veranderen. Ideaal voor een rustige ochtend met een koffie op het tafeltje dicht bij de zetel, of juist voor een gezellige middag met een lekkere tapasschotel en drankjes verspreid over de volledige breedte van de nesting tafels.

Groot + klein

Je kunt voor kleinere modellen gaan (waarvan bovenstaande foto’s bewijs), maar kies je voor een groter tafeloppervlak in een speelse combo, heb je meer dan plaats zat voor trendy accessoires of een extravagante tapasschotel. Een mooi onderstel zorgt niet enkel voor de nodige stabiliteit maar ook dat de grote tafel licht en luchtig blijft.

Het hoeft niet waterpas

De controlfreaks zullen het misschien minder prettig vinden, maar echt: het hoeft niet allemaal waterpas in de tuin. Tafels komen afzonderlijk van elkaar misschien zelfs alleen maar beter tot hun recht. Sla de hoekjes daarbij vooral over: zo oogt je tuin rond en dat maakt dat het veel minder als een blok aanvoelt en maakt het gelijk ook sfeervoller.

Manutti - Torsa fossil - 2055 €
Manutti - Torsa table 60x60 teak travertine - 1195 €
Manutti - Cobi coffee table 113x113x30 brushed-teak - 2295 €
Manutti - Cobi coffee table 79x79x30 teak-scuro - 1670 €

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Manutti


© Fiftyandme 2024