Op zoek naar een lekkere tafel waar u van een perfect stukje vlees kunt genieten? Wij verklappen u graag deze 4 locaties waar u altijd aan het juiste adres bent voor een grote keuze al dan niet gerijpt vlees.
Door Jöelle Rochette
LA VILLA LORRAINE, Echt Kobevlees in Brussel
De echte Kobe beef, het Japanse vlees dat de reputatie geniet om het exclusiefste ter wereld te zijn, wordt perfect geserveerd aan de tafels van La Villa Lorraine. Kobe beef is vlees met een nootjessmaak. Het wordt tot de beste vleessoorten ter wereld gerekend en voldoet per definitie aan 10 gouden regels.
Diesdellelaan 75 – 1000 Brussels
02 374 31 63
www.lavillalorraine.be
MON ANTWERP, Jospergrill in Antwerpen
Deze oven, waarvan de temperatuur tot 480° C kan oplopen, is tegelijk grill als barbecue. Ideaal voor een succulente filet van rund uit de Limousin, een zacht en perfect gebakken tussenribstuk of de goedkopere steak.
Sint-Aldegondiskaai 30 – 2000 Antwerpen
03 345 67 89
www.monantwerp.com