Zin in lekker vlees ?

Leestijd: 2 minuten

COLONEL GROOTSTE KEUZE IN BRUSSEL

Benjamin Laborie leidt de keuken van deze Brusselse tempel van heerlijk vlees. Dit adres houdt er een perfecte harmonie op na met elke vleesliefhebber, want die vindt hier de grootste keuze al dan niet gerijpt vlees. Dit restaurant bevoorraadt zich voornamelijk in Frankrijk en koopt er behalve verfijnd rundvlees (rassen Salers, Aubrac, Normande) ook fijnslagerij en groenten uit omliggende terroirs.

Jean Stasstraat 24 – 1060 Brussels
02 538 57 36
www.colonelbrussels.com

foto vlees colonel

LE CHAVIGNOL, Gastronomische escapade

Dit adres is alle smulpapen van Waals-Brabant bekend en staat garant voor heerlijk tafelen. De fijne Franse keuken met Italiaanse accenten prikkelt al uw zintuigen. Dankzij de unieke versheid en de producten met hun erkende afkomst proeft u de uitmuntendheid van heerlijk vlees, zoals de lamsfilet op de grill en de lamsbout met gekonfijte uitjes à la pancetta.

Rue de l’Invasion 99 – 1340 Louvain-La-Neuve
010 45 10 40
www.lechavignol.net

foto vlees le chavignol


© Fiftyandme 2024