bavet nick bril

BAVET x Nick Bril: de gastronomische collab om te proberen

BAVET, bekend om zijn gastronomische spaghetti, innoveert met een unieke samenwerking met sterrenchef Nick Bril.

Leestijd: 2 minuten

Met niet minder dan 16 restaurants in België heeft BAVET zich gevestigd als de specialist van de Belgische spaghetti met zijn grootmoeders recepten, gaande van de eenvoudige bolognese tot even heerlijke variaties. Nick Bril is de eigenaar van het tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen, waar heel België zich weken van tevoren haast om een tafel te bemachtigen. Meng de twee en je krijgt een gerecht dat het plezier van eenvoud combineert met sterrenkwaliteit. Dit is de eerste keer dat het bedrijf met een externe chef-kok heeft gewerkt.

Ik heb al veel bereikt, en al heel veel meegemaakt, maar er was nog 1 unfinished business. Een spaghetti maken in samenwerking met BAVET, die eens helemaal niets had te maken met dure prijzen en stijf gedoe. Een goede spaghetti, en liefst eentje die je eet met een bavet. De “Legends of the smoked”. Kwalitatieve producten in een jasje dat het een gerecht maakt voor iedereen. No stars, just maximum pleasure!” legt de chef uit.

Legends of the smoked ft. Nick Bril & Hendrik Dierendonck

Gerookte pastrami van slagerij Dierendonck, buratta, rucola, chili, croutons en basilicum vormen de unieke mix van deze samenwerking.

In de mond ervaar je een explosie van smaken. De verschillende texturen voegen een onmiskenbaar pluspunt toe, en de kwaliteit van de ingrediënten rondt het gerecht prachtig af! Voeg een bord nacho’s toe als voorgerecht en het is de perfecte combo.

Deze tijdelijke special is sinds woensdag 15 juni eat-in in beperkte oplage beschikbaar in alle Bavet-vestigingen (Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Luik, Maastricht (NL), Mechelen, Kortrijk en Oostende) voor € 20,90.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024