Quatuor: Klein Duimpje van design is groot geworden

Leestijd: 2 minuten

Scandinavisch, Italiaans design, retro-vintage, lifestyle: met ruim 30.000 referenties bij de topmerken op het gebied van salons, meubilair en decoratievoorwerpen voor binnen en buiten is Quatuor dé referentie voor al uw decoshopping.

Door Gaëlle Dehenain

Geen oneindig aanbod, maar een uitgekiende selectie binnen de merken, met naast de bestsellers van de markt soms ook echte verborgen parels. Voor wie zijn gading nog niet heeft gevonden, breidde Quatuor zijn gamma voortdurend uit. Het loont dus de moeite om geregeld langs te komen teneinde de nieuwigheden te ontdekken.

Dit resoluut unieke concept voor België, dat in 2004 het levenslicht zag, runt naast een tweetalige onlineboetiek ook vier gigantische showrooms met de allure van een ultra-trendy loft in Brussel, Antwerpen, Charleroi en Luik. Elke winkel ontwikkelde een eigen identiteit die aansluit bij de atypische configuratie van de locatie. Zoals bijvoorbeeld de winkel in Brussel die een plekje kreeg in de voormalige Ukkelse tramstelplaats Diesdelle. De 1200 prachtige vierkante meters onder de torenhoge plafonds onderscheiden zich door hun veelzijdigheid: salons, eetkamers, bibliotheken…

Binnen dit coherente universum met in totaal zo’n 30-tal uiteenlopende sferen helpen gedreven en ultraprofessionele teams alle bezoekers om de keuze te maken die het beste aansluit bij hun verlangens.

Tijdens de tweede helft van oktober organiseert Quatuor een commerciële actie. De ideale gelegenheid om goede zaakjes te doen terwijl u een wereld ontdekt die helemaal in het teken staat van de grootste internationale designmerken. Meer info op de website www.quatuor.be

Quatuor-Ethnicraft-Table-Osso-chene-lifestyle-fiftyandme-magazine

Quatuor Brussel : Waterloosesteenweg 1232 – 1180 Ukkel
Quatuor Antwerp : Kloosterstraat 18 – 2000 Antwerpen
Quatuor Liège : Rue de Herve 107 – 4651 Battice
Quatuor Charleroi : Rue de la Renaissance 2 -6041 Gosselies

 


© Fiftyandme 2022