Interieur: What’s new ?

Leestijd: 2 minuten

Modern en discreet

Life-Magazine

Het Belgisch topmerk Tribù lanceert drie nieuwe lage tafels. De collectie Branch wordt uitgebreid met nieuwe koffietafels. Het design is subtiel organisch met ranke, lichtjes openstaande poten. De twee andere collecties bieden bijzettafels met een bijzonder karakter: Ile, dat met zijn smalle poten in teak een tijdloos design heeft, en het discrete Fold dat volledig in aluminium is gemaakt.
www.tribu.com

Marmer of hout ?

Life-Magazine

Unieke texturen, innoverende creaties, weergaloze kwaliteit en een grote variatie aan prints: ziedaar het fabrieksmerk van Benj & Soto. Elke poef heeft een basis van soepel schuimrubber met daarop een flexibele bekleding. Met behulp van een strak en vernieuwend productieproces kunnen hierop leuke prints worden aangebracht.
Drie verschillende formaten, € 290.
www.sitoneverything.com

Geluid voor de designliefhebber

Life-Magazine

Met de ZIPP Copenhagen Edition lanceert Libratone een nieuwe exclusieve versie van zijn draagbare en draadloze ZIPP-luidsprekers. Deze modellen zijn speciaal ontworpen voor de liefhebbers van verfijnd binnenhuisdesign. De basis is aluminium, de handgreep is van leder en de bekleding is van Italiaanse wol. Zij bieden dezelfde multi-room flexibiliteit en dezelfde homogene connectiviteit als de modellen ZIPP en ZIPP MINI.
Copenhagen Edition ZIPP € 399 & Copenhagen Edition ZIPP MINI € 349.
www.libratone.com


 


© Fiftyandme 2022