seksstandje vrouwelijk genot

Het populaire seksstandje ‘de verboden vrucht’ richt zich op vrouwelijk genot

Vakanties zijn vaak het ideale moment om nieuwe standjes uit te proberen en een ietwat saai seksleven nieuw leven in te blazen. De zogenaamde ‘verboden vrucht’, dat focust op vrouwelijk genot, zal je verwachtingen inlossen.

Leestijd: 2 minuten

In de reeks seksstandjes met een hoog genotsgehalte wordt de verboden vrucht steeds populairder onder vrouwen. De positie vereist namelijk geen penetratie om de zevende hemel te bereiken, noch de behoefte aan acrobatische technieken (die meer dan één vijftigjarige kunnen afschrikken).

De verboden vrucht in het kort

In termen van orale seks is de 69 (sixty-nine) een populaire keuze om wederzijds genot te bekomen. De verboden vrucht, daarentegen, geeft voorrang aan de vrouw. Het stelt haar in staat om zich in een passieve houding te concentreren op de verkregen sensaties, waardoor haar genot vertienvoudigd wordt. Ze hoeft haar partner niet hetzelfde te bieden, al zal ook die niet buitengesloten worden. Naast het gevoel dat gepaard gaat met het contact tussen de mond en de intieme delen, zal diens genot immers toenemen door het zien van een naakt lichaam.

Een ander voordeel van de verboden vrucht is dat er geen risico is op letsels, iets wat bij andere standjes wel het geval is. Met andere woorden: je kan eenvoudig genot vinden zonder last te krijgen van contra-indicaties die verband houden je conditie.

Hoe kun je er concreet van genieten?

Bij de verboden vrucht ligt de focus op eenvoud. Je hoeft dus geen ingewikkelde en pijnlijke standjes te leren beheersen om tot een orgasme te komen. In zijn simpelste vorm ligt de vrouw naakt op de rug, bij voorkeur op een comfortabele ondergrond. De benen worden over de buik gevouwen of opgetrokken. De partner knielt vervolgens neer, met het gezicht naar de intieme zone toe. Laat de mond en de tong rond het geslacht cirkelen met krachtige kusjes en strelingen. Dit is een manier om geleidelijk aan het verlangen te vergroten. Vervolgens kan de vrouw aangeven wanneer haar partner een stapje verder kan gaan. Het standje kan nadien herhaald worden bij de andere partner.

Verschillende variaties zijn mogelijk

Als het op orale seks aankomt, is je verbeelding de enige limiet. Kies voor standjes die passen bij je smaak of je weerstand tegen de vermoeidheid die ermee gepaard gaat. In het geval van de verboden vrucht zijn er verschillende variaties mogelijk. Eén daarvan is fysieker van aard en vereist een bepaald evenwichtsvermogen. Een andere, rustigere versie bestaat eruit op bed te gaan liggen, met de benen en voeten hangend en gespreid naar beneden. De partner knielt tussen de dijen en verkent de intieme zone van buiten naar binnen. Een actievere variant zou zijn dat de man knielt voor zijn liggende vrouw, de benen optrekt en haar vervolgens penetreert. Niettemin is deze positie vrij ongemakkelijk, omdat je doorgaans niet lang op je knieën kan steunen.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024